Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Forduljak orvoshoz? Mikor...

Forduljak orvoshoz? Mikor lefekszem akkor elkezd csongeni a fulem. De csak akkor ha fekszem, es mar komolyan aludni nem merek. (El tudok aludni ra, nem annyira eros) es azt vettem eszre hogy csak a bal fulem cseng.15/L

Figyelt kérdés

2015. jan. 14. 19:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen, feltétlen fordulj orvoshoz minél hamarabb. És ha nem marad abba a kezelés hatására, akkor mindenképpen menj vissza, akár fizetőshöz is és csináltass pénzért, vagy könyörögd ki a sima szakrendelésen, hogy csináljanak egy CT-t.
2015. jan. 14. 19:23
 2/12 A kérdező kommentje:
mi az a CT?
2015. jan. 14. 19:25
 3/12 anonim ***** válasza:
A CT, olyan, mint a röntgen, csak kicsit pontosabb képet ad.
2015. jan. 14. 19:25
 4/12 A kérdező kommentje:
értem^^ rendben. köszönöm. bár kicsit aggódom, remélem nincs komolyabb bajom.
2015. jan. 14. 19:26
 5/12 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nincs komolyabb bajod, ne aggódj, csak menj el dokihoz, általában nincs ilyenkor komoly gond, mondjuk nálam éppen komoly dolog derült ki, de egy éven keresztül nem jöttek rá, mert spóroltak és nem küldtek el CT-re, pedig az azonnal kimutatta volna, hogy mi is a helyzet. Nekem semmitől nem szűnt meg a fülzúgásom, azért írtam, hogyha össze-vissza kezelnek és nem marad abba a zúgás, akkor inkább keress fizetős dokit és kérj CT-t. De parázni felesleges, a fülzúgás gyakori és általában könnyen tudják kezelni, még pszichés oka is lehet, bár akkor nemcsak fekve hallanád.
2015. jan. 14. 19:33
 6/12 A kérdező kommentje:
hát...mostanság pánikrohamaim vannak a biológia órától, mert elájultam mikor a vérről volt szó, és kissé félek megint bioszra menni. viszont a fülcsengés csak tegnap este volt.
2015. jan. 14. 19:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha ma, amikor lefekszel nem fogod hallani a zúgást, akkor talán még dokihoz sem kell menned, nekem mindig csengett ahányszor csak lefeküdtem, utána már állva is. Ha csak egyszer fordul elő, azzal nem kell foglalkozni. Lehet, hogy belement a víz hajmosás közben.
2015. jan. 14. 19:41
 8/12 A kérdező kommentje:
azért elárulod hogy neked mi volt a bajod? félek, hogy nekem is talán az.
2015. jan. 14. 19:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem egy daganat van a fülemben, jóindulatú, de ettől igazán nem kell félned, ez egy nagyon ritka betegség. Az a doki, aki rájött egy év után, kb. 30 éve már dolgozott a szakmában és még egy ilyen esetet sem látott, szóval ritka nagyon.
2015. jan. 14. 19:46
 10/12 A kérdező kommentje:
oh, értem de egy daganat válhat rosszindulatúvá is, nem?
2015. jan. 14. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!