Skarlát ellen antibiotikum megelőzés gyanánt?
Figyelt kérdés
Bölcsödés kisfiam skarátos lett. Kapott rá antibiotikumot. A nagyot az orvos elmondása szerint ettől még vihetem óvodába, de neki is kell adnom az antibiotikumot, megelőzés végett. Kétszer is visszakérdeztem, hogy biztosan megelőzésre lehet adni az antibiotikumot, de jól értettem. Ez normális eljárás? Vinnétek oviba?2015. jan. 15. 18:20
1/3 anonim válasza:
dehogy vinném oviba! te úgyis otthon vagy a kicsivel, neki is lehet egy kis pihije, ha meg bujkál benne, nem kéne az oviban járványt csinálni. nagyon nem örülnék, ha ilyen miatt kapná el a fiam, szerintem jól érzed te is.
ja és megelőzés gyanánt biztos nem tenném tönkre a gyerekem beleit.
2/3 anonim válasza:
Először is ne vidd oviba, én sem tettem ugyan így jártunk a fiam oviba skarlátos lett a kislányommal otthon voltunk a doki nekünk is írt megelőzésre antibiotikumot három napig kellett szednünk nem kapta el. Az iskolába például pár éve agyhártyagyulladásos gyerek volt nem mondták de én kértem antibiotikumot a dokitól mert féltettem a gyerekeket pedig nem a közvetlen környezetében volt a beteg.
3/3 A kérdező kommentje:
Én sem vittem végül oviba.
De utána olvastam, tényleg adják megelőzére családtagnak, uh az antibiotikumot azt kapja mindkét gyermek.
2015. jan. 16. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!