Antibiotikum-hüvelygomba megelőzés?
Most végeztem egy hüvelygomba kezeléssel, klion d100 hüvelykúp kúra és fluconasol tabletta. Természetesen a párom is kezelve lett. Tegnap végeztem, de kaptam egy elég súlyos légcsőgyulladást amire augmentint kezdtem szedni.
Tudom hogy az antibiotikum hajlamosít a hüvelygombára és félek hogy visszajön. A menszimnek is a napokban kell megjönnie. Mit tegyek hogy megelőzzem az újbóli kialakulását????
Nem biztos, hogy így meg fogod tudni előzni.
De amit ajánlani tudok, az egy Ella nevezetű probiotikus tampon, ami ugyan nem olcsó, de lactobacillus törzseket tartalmaz, amik kifejezetten a menzesz ideje alatt épülnek be, illetve a gyomrod védelmében probiotikumot is szedj. Ha pedig vége a vérzésednek, akkor pedig kezd el a hüvelyflóra helyreállító kúrát.
És ne a Gynoflort, mert az vényköteles. Én a Protexin Gynophilus hüvelykapszulát tudom neked ajánlani, 14 darabos, helyreállításnál reggel és este 1 kapszulát kell használni és az helyre fogja állítani.
Csak nem tudom, hogy a tampon egymagában elég lesz-e a vérzés ideje alatt, vagy az antibiotikum nagyobb kárt csinál. Remélem nem lesz gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!