Éjszakára milyen illóolajat, vagy mellkasra kenhető krémet ajánlotok?
Kislányom (3 éves elmúlt) vírust szedett össze, ami társul egy megfázással, így éjszaka köhög (kap köhögécsillapítót) még mindig nehezen vesz levegőt, kb fél óránként kelünk orrot fújni. Mit javasoltok? Kapja a Cataflamot tegnap óta de javulni még nem javul, sőt, tegnap csak hőemelkedése volt, ma pedig már 3x szökött fel a láza. Ha nem alszik, eszik és iszik rendesen.
Illetve még azt kérdezném, hogy illóolaj kapható patikában?

Naturland Légzéskönnyítő Mellkenőcs gyerekeknek. Nekünk nagyon bevált. Emellett nedves törölköző a radiátorra. Arra egy papírzsepit tettünk, arra pedig 1 csepp eukaliptusz és egy csepp kamilla illóolajat cseppentettünk. Mindkettő olaj kapható patikában, de a kamilla iszonyú drága (be is osztom nagyon :)). Lázra Nurofen szuszpenziót kap, A Cataflam úgy tudom, fájdalomra van.
A lázas állapot miatt viszont én orvoshoz fordulnék mihamarabb, mert a szövődmények súlyosak lehetnek.
Ügyeletet hívtam, ők azt mondták, hogy hűtőfürdő.
Köszönöm a válaszod, rohanok is a patikába

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!