Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Éjszakára milyen illóolajat,...

Éjszakára milyen illóolajat, vagy mellkasra kenhető krémet ajánlotok?

Figyelt kérdés

Kislányom (3 éves elmúlt) vírust szedett össze, ami társul egy megfázással, így éjszaka köhög (kap köhögécsillapítót) még mindig nehezen vesz levegőt, kb fél óránként kelünk orrot fújni. Mit javasoltok? Kapja a Cataflamot tegnap óta de javulni még nem javul, sőt, tegnap csak hőemelkedése volt, ma pedig már 3x szökött fel a láza. Ha nem alszik, eszik és iszik rendesen.

Illetve még azt kérdezném, hogy illóolaj kapható patikában?

2014. dec. 6. 14:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Naturland Légzéskönnyítő Mellkenőcs gyerekeknek. Nekünk nagyon bevált. Emellett nedves törölköző a radiátorra. Arra egy papírzsepit tettünk, arra pedig 1 csepp eukaliptusz és egy csepp kamilla illóolajat cseppentettünk. Mindkettő olaj kapható patikában, de a kamilla iszonyú drága (be is osztom nagyon :)). Lázra Nurofen szuszpenziót kap, A Cataflam úgy tudom, fájdalomra van.

A lázas állapot miatt viszont én orvoshoz fordulnék mihamarabb, mert a szövődmények súlyosak lehetnek.

2014. dec. 6. 14:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Tegnap voltunk dokinál! Csak ma valahogy rosszabb, mint tegnap :(
2014. dec. 6. 14:52
 3/7 A kérdező kommentje:

Ügyeletet hívtam, ők azt mondták, hogy hűtőfürdő.

Köszönöm a válaszod, rohanok is a patikába

2014. dec. 6. 14:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Kinderluft krém a legjobb. A Cataflam lázcsillapító is, de az nem olyan jó rá. Inkább én is a Nurofent javasolnám. Ha váladékos az orra én Nasivint (gyereknek) is szoktam csepegtetni, mert nem akarom megvárni, hogy rámenjen a fülére a fertőzés. Minden megfázásnál használjuk a tengervizes orrsprét is. Ha nagyon magas a láza és egy napnál tovább tart, akkor mindig kap Sodioralt, mert a lázzal rettenetesen sok folyadékot veszít és azt nagyon nehéz pótolni. A Sodioral pedig megköti a nedvességet a szervezetben, így biztosan elkerülhető a kiszáradás.
2014. dec. 6. 16:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Baby Luuf balzsam vált be nekünk, ill. van a Lándzsás útifűből gyerekeknek citromfüves "jó éjszakát" verzió. És mint előttem is írták: Nurofen, tengervíz, orrfújás után pedig Nasivin.
2014. dec. 6. 16:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Kinder Luuf balzsamot 3 évesnek már kenhetsz.
2014. dec. 7. 20:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Jobban van a pici lány?
2014. dec. 7. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!