Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Kislányomnak éjszakára Sinecód...

Kislányomnak éjszakára Sinecód cseppeket irt fel a dokinő jó ez?

Figyelt kérdés

Ugy értem a papiron az van 3x 15 csepp ,tehát nappalra is lehetne adni ehelyett acc adjak neki de minek nem hurutosan köhög!!

És mi van akkor ha én magamtól adok neki 2x 15 cseppet?

2013. dec. 30. 15:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekünk is ezt írta a dokinő, nekünk 3x10cseppet. Nekünk jó, felszaggatja a nyákot, az én lánykám hurutosan köhög, nem is kicsit.
2013. dec. 30. 15:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Mennyi idős a lánykád?
2013. dec. 30. 16:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Jó és valószínűleg azért kell csak este adni, mert nem szimpla száraz köhögése van, hanem gondolom meghallgatta a tüdejét és lehet hogy az orvos valahol hallotta, hogy van neki lerakódás és akkor arra nem szabad napközben köhögéscsillapítót adni, mert nem távozik a váladék. Arra valóban váladékoldó kell, mint amilyen az ACC is.

Nálunk is ez volt, kellett az ACC nappalra és csak estére, hogy ne köhögjön kellett adni a Sinecod cseppet.

2013. dec. 30. 16:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Azt mondta tiszta a tüdeje ,akkor nem értem , máskülönben eléggé száraznak hallom én a köhögését de hát istennek nem sokat köhög tehát nem egyfolytában ezért estére kap csak Sinecódot köszönöm
2013. dec. 30. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!