Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Köptetőt adtam be éjszakára?

Köptetőt adtam be éjszakára?

Figyelt kérdés
Kulfoldon elunk..el se olvastam csak automatikusan adtam be neki a felirt gyogyszereket. A koptetobol 3szor 5ml volt. En h.lye beadtam neki elalvas elott. Most probalon ebren tartani..mennyi ideig hatnak az ilyenek? Ha eszik iszik ra gyengiti a hatasat? Megfulladhat ha elaszik megis? Vagy mi lehet? 3 eves
2014. jan. 13. 20:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Én be szoktam adni a köptetőt este, vacsorához. 7 körül vége a vacsorának,mire 9-kor alszanak, már nem igazán van hatása. Nem azért nem javasolt adni éjszakára, mert valami baja lesz tőle, hanem azért, mert nem tud aludni a köhögéstől.
2014. jan. 13. 20:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Dehogy fog megfulladni max tobbet fog kohogni ejszaka.
2014. jan. 13. 20:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Ok. Akkor mehet a kerdesem a hul.e kerdesek koze:)) csak egy forumon ijesztgettek egy anyukat hogy baj lehet ha ejjelre beadja..
2014. jan. 13. 20:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja. Es koszonom a gyors valaszokat.
2014. jan. 13. 20:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát pedig veszélyes lehet, nekünk is azt mondta a gyerekorvos. Mi is külföldön élünk, és 3 éves a gyerek. Annyira nem tudott aludni, hogy a férjem hajnalban elment és vett köptetőt. Másnap mondta a gyerekorvos, hogy fulladást okozhat. Szerencsére nem lett semmi baj. Meg mondjuk ez inkabb kisebb gyerekre vonatkozik, 3 évesen már van annyi ösztönük, hogy felébrednek rá. De azért biztos ami biztos még egyszer nem adok neki este.
2014. jan. 13. 20:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Aludt egy orat nyugodtan most megebredt egy kicsit..kohogot..ha megint felebred kiszivom az orrat hogy kijojjon a cucc amit feloldott a kopteto..akkor ejszakara mar ne adjak neki kohoges csillapitot? Hajnal 2 korul kap majd lazcsillapitot ha lazas lesz(sztem az lesz mert kb 6-7 orankent fel megy a laza) ha este fel nyolckor kapott koptetot hajnal 2kor kaphat kohogescsillapitot? Vagy ezt nem szabad egyszerre? Lehet hulyesegeket kerdezek de meg nem volt ilyen beteg soha a 3 ev alatt..en meg tiszta panikba vagyok..
2014. jan. 13. 22:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Én azt javaslom, hogy olvasd el a köptető betegtájékoztatóját, meg esetleg a köhögéscsillapítóét. Ott biztos le van írva, hogy lehet-e mellé köhögéscsillapító, meg hogy be lehet-e éjszakára adni. Ha nincs meg a betegtájékoztató, interneten minden gyógyszer tájékoztatóját el lehet olvasni. Szerintem különböző köptetők mások, én pl. nagyon meglepődtem, hogy problémát okozhat éjszaka a köptető, nekünk annak idején orvos mondta, hogy este is adjam.
2014. jan. 13. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!