Moncsi8205 kérdése:
Van itt olyan akinek súlyos anyagcserebetegségben szenved a gyermeke? Olyanra gondolok . Hogy nem tudja megemészteni a táplálékot, illetve egyes táplálékokat.
Figyelt kérdés
2014. okt. 9. 19:20
1/2 anonim válasza:
hát nálunk anyagcserezavart diagnosztizáltak 1 éves korában a lányomnak, évekig diétáztattam, mígnem egy belső hang azt mondta, nekem, hogy próbáljak mindig kicsi több fehérjét adni... és láss csodát az égvilágon semmilyen következménye nem lett... azóta kértem más városban anyagcsere vizsgálatot, kiderült, hogy semmi gondja nincs a lányomnak... nem tudom mire vagy kíváncsi, talán tudok valamiben segíteni, hisz 5-6 évig mi is úgy hittük, hogy ez a baj...
2/2 A kérdező kommentje:
sajnos nálunk egészen biztos, hogy van mivel ha nem adok neki kreont a kajába, akkor hasmenése van.Csak arra lettem volna kiváncsi ,hogy van e más is aki hasonló gondokkal küzd.
2014. okt. 10. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!