Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Gyermeked nagyon gyakori...

Gyermeked nagyon gyakori betegségei mikor ritkultak?

Figyelt kérdés
Óvoda kiscsoportba 4 napot jártunk aztán láz stb...tavasszal kórházba kerültünk aztán már nem javasolták közösségbe vinni.Most 4 hete kezdtünk másfél hetet jártunk mert állandóan elkap vmit.Mikortól várható,hogy erőseb lesz az imm.rendszere?Szedünk imm.erősítőket
2014. szept. 18. 20:10
 1/10 anonim ***** válasza:
53%

Az első gyereknél akkor lett jobb, amikor rájöttem, hogy én vagyok a hibás, mert tele tömtem gyógyszerrel. Aztán homeopata rendbe rakta és azóta, ha kétszer volt "beteg" két napra max. Akkor volt 4 körül, most 16.

A két kicsit már nem is gyötörtöm, homeoval mindig már az elején elkaptuk a dolgokat és nem voltak nagy betegségek. De ha igen, azt is mint az élet normális velejáróját éltük meg.

2014. szept. 18. 20:24
 2/10 A kérdező kommentje:
Nálunk a homeopátia nem jött be...(homeós orvossal konzultálva adtam neki).Na én sem cirkuszolok a betegségek miatt de így nehéz dolgozni mert nincs segítségem....ezért reménykedem,hogy később ez nem így lesz
2014. szept. 18. 21:08
 3/10 anonim ***** válasza:

Bocsánat az offért, de első, leírnád milyen homeot használtatok ami ennyire bejött? Nagyon érdekelne..

A kérdésre válaszolni érdemben nem tudok, mivel nekem még nem ment oviba a kislányom, majd jövő tavasszal kezdi, de rettegek mi lesz.. Mindenhonnan ezt hallom amit te is leírtál kérdező :(

2014. szept. 18. 21:10
 4/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem vagyunk szerencsések....de nálatok nem így lesz :).Bár nem tőlem kérdezted de én echinaceát adtam 5 ch-ban 2szer 5 golyócskát 7végén meg thymulint 1szer 5öt és oscillococcinumot heti 1 tubussal
2014. szept. 18. 21:13
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem a lányom egy évig járt bölcsibe,átlagban havonta olyan 3 napot ment,esetleg 4-5-öt,de többet soha.Többször kórházba kerültünk,de senki nem javasolta,hogy kivegyem,végül csak kivettem,mert dolgozni már nem tudtam mellette,gondoltam minek kínozzam.Orvostól-orvosig vittem,kivizsgáltattam,kutya baja "ez ilyen anyuka,majd 5-6 évesen kinövi" most 3 éves 4 hónapos,fél év szünet után kezdi az ovit két hét múlva...hát kíváncsi leszek.

Adok neki immunerősítőket,de ezek teljesen tiszta termékek,nem gyógyszertári vackok meg homeos cuccok.Majd 1-2 hónap múlva már meg fogom tudni mondani használnak-e,ha gondolod akkor megírom mik ezek. ide nem akarom,mert volt egy kérdés ahova ki írtam aztán majdnem kitiltottak mert reklámnak minősül. (mondjuk nem tudom miért reklám mikor nem forgalmazok,meg nem árulom csak használom,reménykedve,hogy nem kötünk ki megint fél év alatt 4-szer kórházban) nehéz ez...

2014. szept. 18. 21:20
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia kedves 3-as! Erre nem könnyű válaszolni. Amiket a kérdező szedetett a gyerekkel azok nem kifejezetten tüneti szerek. Pl. az echinaceát kell szedni vagy két hónapig és kvázi multivitaminként működik. tehát az eredmény, amit látni lehet, max. annyi, hogy nem 5-ször beteg, csak 3 és félszer, vagy nem 6 napig tart, hanem 4-ig.

Mi köhögésre való szert szedtünk köhögésre, takonyra valót takonyra stb. Tehát csak akut ellátásban vagyunk jók. Többféle szert használunk, mikor mi kell: ferrum phosphoricum 9ch, drosera 9ch, belladona, aconit stb.

2014. szept. 19. 06:05
 7/10 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok: még elbüszkélkednék vele, hogy harmadjára már annyira képben vagyok, hogy a lányomban eddig kétszer járt lázcsillapító. Ezen kívül semmiféle gyógyszer soha, se antib., se köptető, orrcsepp stb. 6 és fél éves.

Nem tudom, meddig tudunk így maradni, de azért szép, nem? :)

2014. szept. 19. 06:07
 8/10 anonim ***** válasza:

3. vagyok, köszönöm szépen mindkettőtöknek a homeos bogyók nevét!! Mindnek utána fogok nézni, előre felkészülök.. :)

És remélem nem minősült reklámnak.. Ilyen bolondságot, egy tanácsadó oldalon leírsz egy nevet és majdnem kitiltanak.. pff..

Ja és gratulálok utolsó, tényleg nem semmi vagy :)

2014. szept. 19. 21:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Milyen reklám? Jaj, lemaradtam?
2014. szept. 20. 07:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Az 5. válaszoló írta hogy ő hogyan járt, arra írtam csak ezt a reklám dolgot
2014. szept. 20. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!