Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3éves kisfiam sokat betegesked...

3éves kisfiam sokat betegeskedik főleg felső-légúti betegségei gyakoriak, valami jó immunerősitőt szeretnék adni, ami nagyon jó?

Figyelt kérdés
2012. okt. 4. 09:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez van a lányomnál.

Béres cseppet kap C-vitaminnal,és néha Marslakócskák szirupot. Azóta hamarabb átvészeli a betegségeket,és ritkábban is beteg.

Homeopátiásból az oscillococcinum-t ajánlom,még nem használtuk,de mások esküsznek rá.

Remélem tudtam picit segíteni. Jobbulást fiadnak!

2012. okt. 4. 09:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Multi tabs immuno tabletta, illetve heti 1x járunk sókamrába, ide:

[link]

Szuper ez a kombináció, sajnos tavaly csak tél végén kezdtük el, most már aug. végétől így csináljuk.

2012. okt. 4. 09:55
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi ,aranyos vagy.kipróbáljuk a béres cseppet,az biztos jó,én is a marslakócska szirupot adtam neki de nem sokat használt :(
2012. okt. 4. 09:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Broncho-Vaxom. Mi két évben szedtük, és a második évben vált be igazán, amikor folyamatosan szedtünk be 1 dobozzal, majd utána egy kis szünet után még eggyel (a tájékoztató szerint nem így kell szedni, de a gyerekorvos ezt javasolta, és ÍGY tényleg bevált, tavasz végéig kihúztuk egyetlen nátha nélkül).

Előző évben a hivatalos előírás szedtük és akkor nem annyira vált be, bár tény, hogy a szövődményeket akkor is megúsztuk - korábban az is jellemző volt sajnos.

2012. okt. 4. 09:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálunk a Béres nem vált be ,csak hízott tőle a gyerek .miután 3 tüdőgyulladást kapott ,és fél évig folyamatosan beteg volt kipróbáltuk a lymphomyosot cseppet .Kúraszerűen alkalmazzuk .Azóta nem volt beteg ,ennek 1 éve már .De szerintem minden gyereknek más a szervezete,és úgy kell rájönnöd neki mi fog beválni .
2012. okt. 4. 13:09
 6/6 A kérdező kommentje:
és ez a csepp folyamatosan adható ? vagy hogy kell adagolni? én is kipróbálom nagyon sok jót olvastam róla! tényleg ennyire jó?
2012. okt. 5. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!