Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért ír fel a gyerekorvos...

Miért ír fel a gyerekorvos Calcimusc-ot megfázásos vagy vírusos eredetű felső légúti megbetegedésre? Mi haszna van?

Figyelt kérdés
A betegtájékoztatón nem olvastam kimondottan ilyen betegségekre való alkalmazást.
2012. szept. 20. 19:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is nem régóta tudom, de a nyálkahártya duzzanatát húzza le, vagy nyugtatja, valami ilyesmi. Meg persze allergiánál is jó. Nekünk mindig van itthon, mert a mi dokinénik is rendszeresen kiírja náthánál.
2012. szept. 20. 19:50
 2/4 A kérdező kommentje:

Értem.:)

Az utóbbi két megfázásos/vírusos betegségnél írta fel.

Azelőtt meg sosem. Nem értettem...

2012. szept. 20. 20:07
 3/4 anonim ***** válasza:
A nyálkahártya irritációját, duzzanatát csökkenti, ezáltal csökkenti magát a váladékot és mindenféle szövődményt, rövidíti a betegséget. Mi orrváladékos betegségnél mindig kapunk!
2012. szept. 20. 22:07
 4/4 anonim ***** válasza:
A mi dokink is mindig felírja, egyszer meg egy másik orvos közölte, hogy ez teljesen hülyeség... Na gy legyél okos, ha azok az emberek sem értenek egyet, akik évekig ezt tanulták.
2012. szept. 20. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!