Mire szokta felírni a gyerekorvos a Calcimusc-ot?
Figyelt kérdés
2009. jan. 31. 11:09
1/5 anonim válasza:
Szia,
a kálcium egyrészt gyulladáscsökkentő, ha a babánál felmerül valami allergia, esetleg befullad valamitől, akkor ez nagyon jól használ. Hogyha nincs ilyenről szó, akkor az egészséges fejlődés érdekében is kaphatja, jót tesz a csontoknak.
2/5 anonim válasza:
Nekünk megfázásra írta fel, és nagyon jó volt. A nővérem megkérte, hogy írjon fel, legyen otthon, mert allergiásak mindketten a párjával, és jobb a békesség legyen mihez nyúlni ha kell esetleg a babának, ha valami allergiás reakciót váltana ki.
3/5 anonim válasza:
Én akkor szoktam inni egy ampullát, ha meg vagyok fázva, illetva napjában kettőt. Ha időben elkezdem, nem jön ki rajtam a megfázás.
Azonkívül allergiás reakcióra is jó, pl ha megcsíp valami és feldagad, akkor is iszok, és helyrejön.
4/5 anonim válasza:
Én intravénásan szoktam kapni, mikor allergiám van.
5/5 anonim válasza:
a hörgöcskék ellazítására, hogy be ne fulladjon. azért adják automatikusan ha meg van fázva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!