Rosszul tettem, hogy hagytam felszurni a kisfiam fulet?
Most komolyan ennyi bizalom sincs az orvossal szemben? Pedig még kifejezetten türelmes példány is volt a sztori alapján, hiszen kulturáltan elmagyarázta hogy miért szükséges.
Komolyan nehéz elhinnem, hogy az orvos szavával szemben inkább laikus, ismeretlen emberek tippjeire hagyatkozol...
Szomorú.
De egyébként megerősítem én is az orvost, hátha így megnyugszol:
Gennyes középfülgyulladás esetén a terápia: paracentesis (a dobhártya felszúrása). Így a genny ki tud folyni, a fájdalom jelentősen csökken, hiszen nem feszül a dobhártya, a membrán pedig magától szépen begyógyul mindenféle komplikáció nélkül.
Ezzel szemben ha nem szúrják fel, akkor előbb-utóbb a gennyi szétrepeszti a dobhártyát, ami már nem biztos, hogy normálisan fog begyógyulni. Emellett különböző szövődmények (akár agytályog!!!) alakulhat ki belőle.
Az orvos helyesen járt el.
Mert nem bizom az orvosokban. Tisztelet a kivetelnek,mert van,csak elsore nyilvan nem tudom ki az. Az elso szulesembe az orvos hibajabol majdnem belehaltam, aztan A GYEREKORVOS olyan szinten felrediagnosztizalt egy pelenkakiutest hogy a lanyom 10 ev utan is issza a levet. Ja igen,mert megbiztam az orvosban es ugy kezeltem ahogy o mondta.
Szoval hallottam mar olyat,hogy egyik orvos szurni akart,anyuka nem engedte,aztan a masik orvos humanusabb terapiat irt fel. Jobb lenne ha ti se lennetek ennyire elfogultak az orvosokkal, nem istenek ok sem.
Így van, nem istenek.
De nem tudom, hogy egy laikus szava miért ér többet, mint egy orvosé. Itt a gyakorin aztán tévedhetetlen mindenki, nem?
Ha nem bízol meg az orvosban, el kell menni másikhoz.
Ha meg semelyikben nem bízol, akkor nem kell orvoshoz menni és kész. Kezeltesd a gyereket a szomszéddal.
Nem laikusok szavara adok tobbet,hanem a tapasztalatokra. Bar nem adok ra tobbet csupan informalodom. Ebben az orvosban speciel megbiztam, mert a tekintete tobbet mondott mint o maga.
De lehet vakon bizni bennuk,mondvan nem szorakozni jartak 6-7 evet az orvosira....hat,amugy ebben sem vagyok biztos. Termeszetesen nagy tisztelet az igazi orvosoknak, akik tanulassal toltottek ezt az idot.
"Ebben az orvosban speciel megbiztam, mert a tekintete tobbet mondott mint o maga."
Ha megbíztál volna benne, nem tetted volna fel a kérdést.
Igen, tényleg vannak rossz orvosok is. Én se bízom meg vakon az összesbe. De ha úgy érzem, hogy nem jól kezel, nem jó felé haladunk, akkor keresek másikat. Olyat, akiben meg tudok bízni.
Mert annak aztán totál semmi értelme, hogy jársz vkihez, de a szomszéd szavára többet adsz, holott lehet, neki nem is olyan gondja volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!