Létezik hogy rosszul vették ki az orrmanduláját?
Kisfiamnak tavalyjuliban vetettük ki az orrmanduláját és egész télen nem volt beteg.
Májusban volt először beteg ,viszont azóta folyamatos arcüreggyulladása van krónikus,amit nem akartam elhinni, szedtünk rá Curam duot ,Ospanoxot, és most megint Sumammed fortét remélem ez már jó lesz és egy életre elfelejthetjük az antibiotikumot!!!
És mindig a bal oldal fedett azt irja a röntgen!!
Nem lehet hogy a bal oldalt nem szedték ki ,mert el is b...szták a műtétet mert nagyon vérzett is mikor kohozták a műtőböl!!
Hát ez érdekes mert nekem még soha nem volt arüreggyulladásom pedig már 31 éves vagyok ,és a páromnak pedig kivették mind a kettőt és azóta semmi baja nem volt soha , akkot most kinek higgyen az ember ha kiveszik jó mert ha nem veszik akkor mert
Már meghülyül az ember
És a kisfimnak meg 5 hónapos korától folymatosan van valami felsőléguti nyavajája!!
És ezért vetettem ki mert az mondták lényegesen le fog csökkenni a betegségek száma ,hát mondjuk télen nem is volt beteg a kisfiam ,most májustól beteg folyamatosan
Köszönöm szépen ,nem nőtt vissza mivel már többször is voltunk füll-orr-gégészeten és a dokinőt megkérdeztem azt mondta nem nőtt vissza,nem értem miért nem lehet átmosni az arcüregét és akkor hátha többé nem lenne gond!!
Csak persze egyszerübb antibiotikumot adni
Mert alapjáraton én ugy gondolom az a baj hogy egyszerüen nem érti meg a kisfiam hogy ugy fujjon orrot hogy egyiket befogja és fuj és a másikat befogja és fuj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!