5-én volt vége a menstuációmnank és azóta próbálunk babát össze hozni. Azóta folyton rosszul vagyok de ma csináltam egy terhességi tesztet ami negatív lett! Szerintetek most akkor mi van?
Hány naposak a ciklusaid????
Számoljál már.
5én volt a ciklusod 5?6? napja adj hozzá 8at általába akkor van a peteérés után még mire leér a méhedbe utána ágyazodik be és kezdi el termelni a hcgt amit kimutat a teszt és amitöl rosszul vagy nem lehetsz rosszul tesztet meg minek csináltál még?????
Kimaradt mensi napján kell tesztelni.
Már multkor is irtam neked hogy olvasgass már kicsit mert ez igy szerintem nagyon gáz hiába kérdezed meg többször elöbb legyél tisztába az alapokkal akkor állj neki a babaprojektnek vagy ha nincs rá igényed hogy foglalkozz a fogantatás mikéntjével legyen annyi eszed hogy nem kérdezel marhaságokat/ már másodjára irjuk meg hogy nem lehetséges/ és nem járatod le magad.
Nekem is 5-én volt mensi és én még csak most tartok a tüszőrepinél
Innen 2 hét mire bármi lehetne..
nekem 3-an volt vege a mensimnek,olyan 12 korul volt a pe-m.
kb. 30 naposak a ciklusaim,szoval olyan 27 korul kellene megint megjonnie,szoval,ha neked 5-en volt vege,akkor koran teszteltel.Probald meg 1 het mulva ujra.Remelem pozi lesz :)
Majd ird meg az eredmenyt!Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!