Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Hogyan legyek túl ezen a...

Hogyan legyek túl ezen a szörnyű tragédián?

Figyelt kérdés
Azt történt hogy fél évvel ezelőtt megszületett a pici babám de a császárnál még nem volt semmi de rá 2 napra belázasodtam és kiderült hogy fertőzött lettem. 3 héten át bent voltam a kórházban.a főorvos azt mondta hogy majd nem kikellet venni a méhemet mert úgy elfertőződött. de még sem karácsonyra haza is engedtek. Aztán jött a rossz 2014.január 1-jével újra lázas állapotba kerültem 6.-ig küszködtem a lázzal mert nem szerettem volna a kisbabámat itt hagyni abba voltam hogy majd csak lemegy a lázam a gyógyszerektől. De nem! A 6. napon vissza kerültem újabb 3 hétre egyedül 1 szobában 3 héten át. Mindent próbálgattak rajtam de semmi nem hatott aztán a legvégső esett jött el az életembe mikor egyik reggel a Főorvos bejött és leült az ágyamra és elkezdet mondani hogy választhatok vagy megmaradok és kiveszik a méhemet vagy 2 héten belül a láztól teljesen leépülök és meghalok és akkor nem nevelhetem fel azt az egy szem fiamat.Erre mit is mondhattam volna hogy persze élni akarok.. szörnyű volt megélni. de azt tudni kell.. hogy 1 vesém van és az is leállt gép tartotta fent. a hajam kihullott teljesen le voltam már épülve.Ahogy kivették éreztem a javulást mára már jól vagyok..Csak lelkileg mentem tönkre hogy nem lehet több babám 22 évesen. Hát ez az én történetem. Szóval a Kérdésem hogy HOGY TUDNÉK TUL LENNI EZEN AZ EGÉSZEN? :(

2014. máj. 18. 22:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Kérj segítséget! Kineziológus, pszichológus, akiben megbízol. És próbálj örülni az életnek, a kisfiadnak.

Erős vagy, meg tudod oldani!

2014. máj. 18. 23:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is a kineziológust tudom javasolni, ha úgy érzed, egyedül nem bírod feldolgozni a történteket.

Fontos, hogy valóban jó szakembert találj, ha emellett döntesz.

Én is jártam kinezhez több dolog miatt és nagyon sokat segített.

Valamint ne zárkózz be, beszélj a benned lévő érzelmekről olyannal, aki megért, meghallgat (pl. a párod).

Tényleg csak a pozitívumra kell koncentrálni, a többire nem érdemes.

Gondolkozhatsz úgy is, hogy uramég, csak 1 vesém van, keresztülmentem egy olyan fertőzésen amibe majdnem belehaltam, kivették a méhem, soha többé nem szülhetek.

Ám élhetsz azzal a tudattal is, hogy bármi feladatot adott az élet, te leküzdötted, ami hálával tölt el, hiszen minden egyes próbatétel erősebbé tesz. Született egy imádni való kisfiad akinek láthatod minden rezdülését felnőtt koráig és pár évtized múlva unokákkal is megörvendeztet majd.

Az élet olyan, amilyennek látod és ez csak rajtad áll.

Nem látatlanba "osztom az észt", nekem is, mint sokunknak megvan a magunk baja, amibe más már beleroppant volna. Viszont optimizmussal, azzal, hogy mindennek a pozitív oldalát látjuk, az életünk csodás lesz.

2014. máj. 18. 23:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Sajnàlom ami veled törtènt,valoban kèrj segitsèget ès koncentràlj a kis fiadra! Meg kèrdezhetem milyen fertözèst kaptàl csak ha nem gond!? Èn folyton küzdök hugyuti problèmàkkal ès nem kizàrt a csàszàr nàlam csak ezèrt kèrdezem!
2014. máj. 19. 00:05
 4/6 A kérdező kommentje:
nőgyógyászati fertőzés. azt pontosan nem tudom. császár metszési sebfertőzés.
2014. máj. 19. 00:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Mindenképpen az éltessen, hogy így tudtad túlélni. Ha nincs ez a műtét akkor nem biztos hogy most ide tudsz írni a fórumra, ahol most lelkiekben próbálnak neked segíteni :) és nevelheted a fiad!!!!

Nagyon szőrnyű dolog történt veled, soha nem hittem hogy császármetszés járhat ilyennel. Én normál úton szültem voltak komplikációk, nem volt tolófájásom, csökkent a szívhang így közben császárra vágytam, sokat repedtem, méhsűllyedésem lett, de most látom bizony a császárnak is lehetnek szövődmények. És ezeket soha nem hallani sehol!!!! Mármint így konkrétan.

Nagyon fiatal vagy, előtted az egész élet. Tudom nem vígasz, de örülj, hogy élsz és van már gyereked.

Próbáld meg úgy felfogni, hogy lehene ennél még rosszabb is, van akinek nem is lehet gyereke, ott áll 40 évesen mindenféle vizsgálatokkal és úgy sem sikerül. Vagy más egyéb komoly, halálos betegséggel.

Te kigyógyultál, van gyereked, élj!!!!!!

Beszélgess egy pszichiáterrel erről vagy akár közeli ismerőssel, akivel ezeket jól meg tudnád beszélni.

Kitartást és jó egészséget!!!!!

2014. máj. 19. 05:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen csupa jót írtál és valóban igazad van.Élnem kell.:)Köszönöm szépen :) nagyon aranyos vagy.
2014. máj. 19. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!