Szörnyű, mindennapos fejfájás. Mit tehetek hogy ne ártsak a babámnak?
Figyelt kérdés
Szinte mindennap fáj a fejem, nem merek bevenni semmit. 1-2 hete volt hogy nagyon nem bírtam akkor kénytelen voltam bevenni egy fél Algopyrint. Sok folyadékot iszok, rendesen eszek, sok gyümölcsöt és zöldséget is. A terhességem előtt is nagyon fejfájós voltam, de akkor legalább tudtam mit bevenni. Algopyrinnel sokat ártok? Kérlek segítsetek! Az orvosom össze vissza beszél....
15hkm
2014. ápr. 26. 17:55
1/7 anonim válasza:
Ez a terhesség egyik normális tünete. Homeopátiát javaslom!
2/7 anonim válasza:
Ha kissé anémiás, vashiányos vagy, az is okozhatja. Vasszöges alma volt régen a népi gyógyszer. Ha a vérnyomásod is alacsony, akkor citromos kávé mérsékelt adagban.
3/7 anonim válasza:
Panadolt lehet.
Algopyrint is lehet,de csak mértékkel.
4/7 anonim válasza:
Próbáltad már,hogy mentával bedörzsölöd a homlokod/tarkód?Az is hatásos tud lenni:)
5/7 anonim válasza:
èn kb 2 doboz Algopyrint beszedtem terhesen, nonstop migrénem volt az első trimeszterben, most itt szundizik rajtam a makk egészséges 9 hetes lánykám :) Amíg bírod, tarts ki, de nekem azt mondta a dokim, hogy többet ártok azzal, ha napokig szenvedek, mint egy gyógyszerrel.
6/7 anonim válasza:
Detto mint az utolsó. Migrénes vagyok, amit nekem a várandósság felerősített. 7 napból 6 napot tuti fájt a fejem és sokszor már hányásig fajult. Én sem akartam bevenni semmit, de az orvsom és a védőnőm is azt mondta, hogy többet ártok a szenvedéssel, mintha 2-3 naponta bevennék egy szem Algopyrint. Így amikor fájt a fejem mindig bevettem egy felet és ha nagyon nem használt akkor a másik felét is. Pluszban vizes ruha a fejre és kínai olajjal bedörzsöltem a halántékom. Ami jó hír, hogy kb. a 18.héttől enyhült a migrén és most már csak egy héten 1szer vagy 2szer fáj, de az sem durva, mint az elején. Kitartást!!!
7/7 anonim válasza:
Shakti balzsam vagy homeo, esetleg mentaolaj. Vagy magnézium, kávé, vas. Attól függően, hogy mitől fáj a fejed. Esetleg hideg vagy meleg borogatás. Ha semmi nem használ, sima Panadol vagy Algopyrin, persze mértékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!