Mit tehetnék hogy jobban legyen? Nagyon sajnálom szegényt
38,5 mar laznak szamit 38,5-nel meg korhazban se csillapitanak! Adj neki algoflex baabyt nurofen szirupot vagy kupot.
Hutofurdot ugy csinalod hogy beulteted meleg vizbe locsolgatod kpzben folyamatosan engeded a hideget a kadba! Ha csak zuhanyotok van meleggel kezdesz es fokozatosan hutod a testet nyakat tarkojat is! Kb 32 fokig vidd le a vizet! Ez nekunk meg langyos de lazasnak mar hideg!
Ha erezhetoen lejebb hult kiveheted a vizbol!
En a fulhomeronket viszem mindig aa furdobe! Ha 39 fokkal megyunk be 38-38,2 nel veszem ki! De csak akkor ha a tarkoja es a fule mogotti resz is lehult!! Ha ott meg erzem a forrosagot tuti vissza is szaladna a laza!
:(
Tudom... Ismerem az erzest...
De a szervezetenek kell megkuzdeni! A laz oli a virust... Hagyni kell, hogy a szervezete is kuzdjon ugy nem huzodik el neki a betegseg!
Nem biztos hogy a laz miatt sir! Az influenza vegtag fajdalommal es szedulessel is szokott jarni..
Sokszor lesz ugy lazas, hogy ulni es jatszani fog esegy hangja se lesz a lazhoz, ha nem parosul fajdalommal...
Most lehet csak erzi a nyomast vagy fajdalmat a kezeiben lababan es azert sir!
egyedül a hasamon van el és a kompba.csak néha már amúgy is szokott unatkozni kompozás közbe
megcsináltam a hűtőfürdőt lejjebb ment 38ra.
Szuper! Ugyes vagy!
Amit meg ilyenkor javasolni lehet, hogy harisnya ne legyen rajta! Kozvetlen a borere ne simuljon ruha mert az csak futeni fogja! Egy laza hosszuujju body, egy nadrag valami zokni es inkabb a szoba legyen 1-2 fokkal melegebb, minthogy Ot oltoztesd be nagyon! :)
Jobbulast a Fiadnak!
igy öltöztettem fel eddig csak body volt rajta hátha kicsit hül a teste.harisnyát már amúgy sem adok rá mióta ilyen jó idő van kinn is.
Még egy kérdésem lenne.egy fél órás sétára kivihetem a friss levegőre?vagy hanyagoljuk inkább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!