Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Szerintetek vigyem orvoshoz...

Szerintetek vigyem orvoshoz vagy varjak hetfoig?

Figyelt kérdés
Fiamnak fulgyulladasa volt. 8 napig kapta az antibiotikumot. A fulfajas nem mult el. Kb 8 orankent kell adni fajdalomcsillapitot. Orra nem folyt..nem kohogott. Ma reggelre megint tiszta t.kony szegeny..adtam neki koptetot..szivom az orrat..stb. szerintetek most kezd el tavozni a valadek ami a fulgyulladast okozta vagy ez megint vmi mas? Eloszor volt ilyen fulfajasa nem tudom milyen a lefolyasa ennek a betegsegnek.
2014. márc. 15. 09:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
En felhivnam az ugyeletet elmondanam nekik ezt amit le is irtal es megkerdeznem h mit csinaljak. Ha azt modnjak vigyem be bevinnem, ha adnak tancsato mit csinaljak vele a hetvegen akkor ugy tennem. Ok azert jobban ertenek hozza.
2014. márc. 15. 09:59
 2/7 A kérdező kommentje:

Igen. Biztos jobban ertenek hozza. 45km-re van tolunk az elso olyan korhaz ahol van gyermekorvosi ugyelet. Itt ra sem neznek. Multkor 39fokos lazzal kuldtek el..

ezert tettem fel a kerdest hatha van vki akinek volt mar fulfajos a gyermeke..

a kocsim elromlott. Egy ismeros sem er ra. Ha ugy van raszanom a penzt taxira de nem olcso es esetleg ha vki tudna hogy igen igy zajlik a fulgyulladas normalis hogy taknyos akkor megvarnam a hetfot.

2014. márc. 15. 11:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Ezért irta az első, hogy vedd fel a telefont!!

Ha azt mondják vidd be akkor menjetek!! Ha ők mondják hogy vidd be akkor foglalkoznak vele!!

2014. márc. 15. 12:21
 4/7 anonim ***** válasza:
A gyermekorvosi ügyeletet is felhívhatod, lehet ők is tudnak mondani valami hasznosat így látatlanban is.
2014. márc. 15. 13:29
 5/7 A kérdező kommentje:

Oke. A kerdesben az all SZERINTETEK VIGYEM ORVOSHOZ?? Nyilvan telefonaltam mar mielott itt kerdeztem .. kulfoldon elunk. Itt a gyerekoorvost ha felhivom es aztmondom 2 napja 39fokos laza van aztmondja varjak meg ket napot ha nem mulik vigyem be. Antibiotikumot is most eloszor irtak neki 3 ev alatt es nem azert mert nem volt meg beteg. Nagyon ritka hogy antibiotikummal kezeljenek barkit is..csak fejvesztes eseten irjak ki. Homeopatiss es egyeb tunetcsokkento gyogyszereket kapunk mindig. Telefonaltam es a szokasos dima szerint mondtak ha nem lazas nincs rosszul ne vigyem. Ha beviszem megis termeszetesen ellatjak a gyerekorvosi ugyeleten de itt nem az az elso hogy hozza anyuka megnezzuk..

ezert tettem fel a kerdest. Szerintetek elvigyem??

2014. márc. 15. 13:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha antibiotikumra se mult el a fülfájás akkor valószínű fölszurják.A taknyosságnak nincs köze hozzá az megint egy újabb virus lehet.
2014. márc. 15. 14:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Ma voltunk orvosnal. Most a masik fule faj..doki aztmondta szerdan vigyem vissza. Szegenykemnek kb 2 oran at hat a fajdalomcsillapito utana 2 oran at sir mire adhatom a kovetkezot. Ja. Es plusszba a kruppos is megint.
2014. márc. 17. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!