Szerintetek vigyem orvoshoz vagy varjak hetfoig?
Igen. Biztos jobban ertenek hozza. 45km-re van tolunk az elso olyan korhaz ahol van gyermekorvosi ugyelet. Itt ra sem neznek. Multkor 39fokos lazzal kuldtek el..
ezert tettem fel a kerdest hatha van vki akinek volt mar fulfajos a gyermeke..
a kocsim elromlott. Egy ismeros sem er ra. Ha ugy van raszanom a penzt taxira de nem olcso es esetleg ha vki tudna hogy igen igy zajlik a fulgyulladas normalis hogy taknyos akkor megvarnam a hetfot.
Ezért irta az első, hogy vedd fel a telefont!!
Ha azt mondják vidd be akkor menjetek!! Ha ők mondják hogy vidd be akkor foglalkoznak vele!!
Oke. A kerdesben az all SZERINTETEK VIGYEM ORVOSHOZ?? Nyilvan telefonaltam mar mielott itt kerdeztem .. kulfoldon elunk. Itt a gyerekoorvost ha felhivom es aztmondom 2 napja 39fokos laza van aztmondja varjak meg ket napot ha nem mulik vigyem be. Antibiotikumot is most eloszor irtak neki 3 ev alatt es nem azert mert nem volt meg beteg. Nagyon ritka hogy antibiotikummal kezeljenek barkit is..csak fejvesztes eseten irjak ki. Homeopatiss es egyeb tunetcsokkento gyogyszereket kapunk mindig. Telefonaltam es a szokasos dima szerint mondtak ha nem lazas nincs rosszul ne vigyem. Ha beviszem megis termeszetesen ellatjak a gyerekorvosi ugyeleten de itt nem az az elso hogy hozza anyuka megnezzuk..
ezert tettem fel a kerdest. Szerintetek elvigyem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!