Mi lehet a baj? Hiaba viszem orvoshoz csak mar nem az elsohoz. Ayt mondjak nincs semmi baj.
Főzzél szét barnarizst, turmixold vízzel, add neki azt-kicsit nagyobb lukú cumin, mert a rostok eltömhetik.
Mivel törlöd, meg kenegeted, hogy ilyen rossz állapotban van a bőre?
Hát ilyenről még nem hallottam. Elküldték már valami kivizsgálásra?
Addig is annyit tudsz tenni, hogy vízzel mosod le neki minden alkalommal, és nem adsz rá pelust napközben, hogy szellőzzön.
A pampers marta szét a popóját, kuka... vagy víz, vagy a rossmanos sensitiv, vagy a dm-es ultra sensitivet használd.
A kérdés másik fele engem is nyugtalanítana, arra érdemleges választ nem tudok adni, de szerintem járj utána. Pl. mennyit eszik, ha kevesebbet, akkor is jön a kaki egyszerre?
Ne használj popsitörlőt, langyos vízzel most a popsiját. Töröld szárazra és Sudocremet használj utána. Az egyik legjobb popsikrém.
Mindenképpen vidd másik orvoshoz, ha teheted menjetek magánrendelésre. Vagy pedig, ha elég talpraesettnek érzed magad, akkor az orvosotoknál harcolj ki egy olyan tápszert, amit tejallergiások kapnak (nem vagyok jártas benne, nem tudom mi a pontos megnevezése az ilyennek).
Engem annak idején nem nagyon érdekelt, hogy mit gondol az orvos, ha úgy éreztem valami nem stimmel a babámmal, addig mondtam, míg megkaptam a beutalót. :) Voltunk így allergiavizsgálaton, sebészeten (fütyivel 2x is, mert az első orvost nem éreztem teljesen meggyőzőnek). Azt gondoltam, hogy inkább nézzenek engem bolondnak, mint, hogy a babámnak legyen komoly baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!