Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mi lehet a baj? Hiaba viszem...

Mi lehet a baj? Hiaba viszem orvoshoz csak mar nem az elsohoz. Ayt mondjak nincs semmi baj.

Figyelt kérdés
Hiaba viszem orvoshoz csak mar nem az elsohoz. Ayt mondjak nincs semmi baj. Minden tapszeres etkezes utan szeklete van. Vagy mar eves kozben vagy utana kb 5 percen belul. Adtam mar neki laktoz mentes tapszert is de a helyzet valtozatlan. A sok pelus cseretol es torolgetestol mar sebes a feneke szegenykenek. Van olyan hely ahol mar nincs bor. ( ( ( Mit tegyek? Dokik azt mondjak nyugodjak, de szerintem ey nagyon nem normalis. Most 3 honapos, eddig nem volt ilyen . Tapszert valtottunk, mert orszagos hianycikk amit eddig evett. Ay=ta 3 felet prpbaltunk, mindegyiknel ugyaney a helyzet. Mit tanacsoltok?
2014. jan. 16. 15:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Na mi pont így jártunk,a popsitörlő volt a ludas,a Pampers.

Szó szerint lemarta a bőrt a lányom fenekéről,de annyira hogy törés után vérzett neki.Elhagytam a popsitörlőt,és csak sima vizzel mostam neki,meggyógyult.SOHA TÖBBÉ ez a popsitörlő.Áttértünk a Neogranormon termékekre,ez bevált!

2014. jan. 16. 17:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem itt nem feltétlenül a popsitörlő a lényeg. Ha tényleg olyan és annyi széklete ahogy mondod én elvinném dokihoz. A tejfehérjeallergia tipikus tünete. Hasa nem fàj? Nem puffad? Máshol nincsenek kiütései? Nálunk ezek voltak a tünetek és tejfehérje allergia. A laktòzmentes tápszer nem jò mert "csak" tejcukor nincs benne viszont tejfehérje igen.
2014. jan. 16. 22:47
 13/13 anonim ***** válasza:
Persze nem árt azért popsitörlőt is vàltani. Előző voltam.
2014. jan. 16. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!