Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mikor viszitek a gyereketeket...

Mikor viszitek a gyereketeket orvoshoz?

Figyelt kérdés
A kisfiamnak 38 körüli a hője és folyik az orra. Ti ilyenkor rögtön elviszitek az orvoshoz vagy vártok 1-2 napot, hogy javul-e? Hétvége jön...
2014. márc. 14. 13:07
 1/9 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy 2 éves.
2014. márc. 14. 13:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Mekkora a gyerek? Én hétvége előtt inkább elviszem, pénteken úgyis kevesebben vannak a rendelésen. Hétközben várok inkább egy-két napot, mert nagyon gyakran a rendelőben csak még jobban megbetegszenek a gyerekeim.
2014. márc. 14. 13:09
 3/9 anonim ***** válasza:
A lányomnak éjjel kevesebb volt, de péntek lévén elvittem inkább. Kezdődő középfül gyulladás. Majdnem 2 éves. Jön a hétvége, inkább futnék egy kört.
2014. márc. 14. 13:20
 4/9 anonim ***** válasza:
61%

Nálunk 3 napig csak lázcsillapítás van, szóval, ha ma lett lázas, akkor hétfőn vinném.

Egyébként van, hogy csak betelefonálok, hogy ez a szitu, vigyem vagy ne. Na ilyenkor mindig azt mondja 3 nap múlva mehetünk.

2014. márc. 14. 13:36
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Dehogy viszem.

Én is várok 3 napot, ha sima nátha, akkor úgyis elmúlik magától.

A lázcsillapítást magad is el tudod végezni, dokihoz meg ráérsz akkor vinni, ha a váladék átvált sárgás-zöldes színűvé.

2014. márc. 14. 15:32
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha csak lázas, nem viszem. A gyerekorvos nálunk azt mondja, hogy három napig nincs mit tenni, csak a lázát kell csillapítani. Ha nem múlik el a láza ennyi idő alatt, akkor rá szokott nézni. Ha köhög is, akkor érdemes vetetni rá egy pillantást.
2014. márc. 14. 16:40
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is csak a hétvége miatt vittem ma el a lányt az orvoshoz. De nálunk a nagyobb is beteg, így tutira akartam menni. Mint kiderült, jó volt hogy mentünk. (3. vagyok)

Elvitted végül?

2014. márc. 14. 18:23
 8/9 A kérdező kommentje:
A délutáni alvás után 39,2-vel ébredt, ezért elvittem. Vírus, csak lázcsillapítást javasolt. Ma már nem volt láza és tünetei sem, de nem bántam meg, mert így vagyok nyugodt, hogy meghallgatta, a tüdejét, megnézte a torkát stb.
2014. márc. 15. 19:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Miért is kellett lepontozni az ésszerű válaszom??

Mert nem vagyok paramami aki feleslegesen cipeli a lázas gyerekét ide-oda???

2014. márc. 15. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!