Első gyermekes anyuka vagyok 5éves a lányom és nem tudom mi lehet ez? Helyettesítő orvos van aki nem veti meg az alkoholt ezért a héten nem tudok orvoshoz menni már de nagyon zavaró! Tapasztalat? MI lehet ez?
Hetek óta folyamatosan sír hogy éhes,de szó szerint sír eszik egész nap de nem csak 1 alma vagy banán,hanem szendvics,főétkezés stb.Ugy kb 6alkalommal eszik annyit körülbelül mint én.Emellett sokszor megy nagy wcre elég sok a széklete amit minden alkalommal nekem kell lemosni a wc kagylóról mindig sírva mondja hogy mossam le neki,illetve hangosan korog a gyomra,puffad és gyakorlatilag ha nagy wczik jön hogy adjak neki enni!
Férge nincs az biztos most tenyésztettük mert a szomszéd kutyája férges volt és párzor játszott vele!Cukorbetegsége sincs mérem a cukrát ha éhes anyum ajánlására.De tökeletes a cukra is!
Szerintem ez eléggé valamilyen ételallergiának tűnik.
Én is csak itt olvastam a gyakorin, hogy hasonló tünetekkel (folyton éhes volt és sokat járt WC-re) - valakinek talán az öccse ha jól rémlik - lisztérzékeny volt.
Nem akarok hülyeséget mondani csak egy tipp.
prader willi szindroma
remeljuk nem errol van szo.
azert nezz utana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!