Anyatejes 10 hós babának aki naponta 1x kap szilárdat (kb.125gramot) milyen a széklete? (napközbe kap még kevés puffasztott rizst vagy kenyeret ha kér mikor eszem. )
Hipp-es puffasztott rizs miért mű kaja? Te nem adsz a babádnak rizst? Egyedül milumil 7 gabonás pépet kapott semmi mást, ezt még a laktációs tanácsadó is javasolta(glutén bevezetésére). Tök egészséges nem úgy mint a háztartási keksz! egyébként pont azt írtam hogy abba az ételbe amit mi is eszünk és ő is azt eszi NEM teszek bele csak a bébi ételbe. nasi nálunk pl.: az amikor az én reggelimből eszik mondjuk 5 falatott :)
nincs gyenge meg erős tej ebben igazad van! De az anyatej összetétele és mennyisége alkalmazkodik a baba igényeihez. a tiednek meg ezek szerint nem volt akkora igénye rá. Kicsit elgondolkoztató ez a módszer is : [link] Nem értek egyet minden pontjával de egy biztos: Vannak babák akik nem fogadják el a kanállal kínált ételt, de boldogan falatoznak ha önállóan etethetik magukat. És az én kicsim is erre felé hajlik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!