Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Anyatejes 10 hós babának aki...

Anyatejes 10 hós babának aki naponta 1x kap szilárdat (kb.125gramot) milyen a széklete? (napközbe kap még kevés puffasztott rizst vagy kenyeret ha kér mikor eszem. )

Figyelt kérdés
Az enyémnek kissé sűrű... Nem tudom ez normális e... Azt gondolom hogy mivel kevés szilárd ételt kap átlagba véve korához képest hígabbnak kéne lennie elvileg nem?

2014. márc. 12. 17:27
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Hipp-es puffasztott rizs miért mű kaja? Te nem adsz a babádnak rizst? Egyedül milumil 7 gabonás pépet kapott semmi mást, ezt még a laktációs tanácsadó is javasolta(glutén bevezetésére). Tök egészséges nem úgy mint a háztartási keksz! egyébként pont azt írtam hogy abba az ételbe amit mi is eszünk és ő is azt eszi NEM teszek bele csak a bébi ételbe. nasi nálunk pl.: az amikor az én reggelimből eszik mondjuk 5 falatott :)

nincs gyenge meg erős tej ebben igazad van! De az anyatej összetétele és mennyisége alkalmazkodik a baba igényeihez. a tiednek meg ezek szerint nem volt akkora igénye rá. Kicsit elgondolkoztató ez a módszer is : [link] Nem értek egyet minden pontjával de egy biztos: Vannak babák akik nem fogadják el a kanállal kínált ételt, de boldogan falatoznak ha önállóan etethetik magukat. És az én kicsim is erre felé hajlik....

2014. márc. 16. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!