2,3,4 hónapos oltások "mellékhatásairól"?
Figyelt kérdés
Ha a 2. és 3. hónapos oltások után nem volt egyéb mellékhatás, mint egy pici nyugtalanság este, vajon törvényszerű-e, hogy a 4. hónapos oltást is "megússzuk"? Vagy ez egyáltalán nem garancia a következőre nézve?2014. jan. 27. 00:45
1/2 adriennjeni válasza:
Hát szerintem nem törvényszerű. Nekünk a 2. hónaposnál, rengeteget aludt aznap délután és éjszaka, a 3. hónapos után 2 hétig úgy bekavart, hogy éjjelente felébredt, megutálta a fürdést, mostanra visszaállt. Én beadattam pluszba a Menningiteket és a Rotát is, nem tudom melyik okozhatta a zavart. A héten kapjuk a következőt...előre félek. :(
2/2 anonim válasza:
É egyik gyermekemnél sem vettem észre semmit sem oltás után, hogyellékhatása lenne.
Pláne nem ilyet hogy sokat aludt, nyugtalan volt ....
Egy sima oltás nélküli napon is van olyan hogy többet kevesebbet alszik, jó, vagy nyűgös napja van...
A mellék hatás láz, kiütés, bénulás....
De nem az hogy sokat alszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!