7 honapos kislanyomnak szajpenesze van mar 4 napja kenegetem de meg nem javult, mivel tudnam eltuntetni neki?
Rózsamézzel kened?
Egyébként nem elég bekenni, egy határozott mozdulattal le kell törölni, mi is sokáig szenvedtünk vele, mert nem voltam elég határozott, és a dokink sem mondott semmi hasznosat, így jól elterjedt :(
Aztán ismerős gyermekorvost kérdeztem, mit csináljak, ő kiokosított. Először veszel egy géz lapot, rátekered az ujjadra, benyúlsz a szájába és egy határozott mozdulattal letörlöd a nyelvéről ahol látod. És ha lejött, a helyét kell beecsetelni, nekünk a rózsaméz kezdetben nem használt, mert csak én is bekentem ahol láttam, úgyhogy ekkor kezdett terjedni. Akkor kaptunk a dokitól egy sárga gyógyszertári ecsetelőt, borzasztó keserű volt, de nagyon makacs volt, és szenvedtünk vele, kb ennyi idős volt az én lányom is, és nagyon hadakozott, úgyhogy visszatértünk a rózsamézre és ezzel a módszerrel, amit írtam helyrejött.
Egyébként nem fáj neki, ha így letörlöd, nem kell aggódni! Így biztosan elmúlik hamar!!
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!