Szájpenésze lehet a kislányomnak? Letöröltem neki glicerin-boraxal és eltűnt.
Figyelt kérdés
Kislányom 8,5 hónapos, most fogzik, alul 1 már kint van, 1 most bújik, kettő pedig ki van fehéredve. Napok óta nyűgös, keveset eszik, leginkább csak cicizik. Ma észrevettem az ajkainak belső felén, csak a bal oldalon, fehéres lerakódást. Gyorsan vettem glicerin-bóraxot, gézzel megkentem neki és eltűnt. Lehet, hogy nem is az volt? Máshol nem látok a szájában ilyent.2009. máj. 22. 14:29
1/4 anonim válasza:
használd minden nap a glicerin.boraxot fülpiszkáloval töröld mindennap át belül a kis száját
2/4 anonim válasza:
Nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy ha sima gézzel le lehet törölni akkor az nem szájpenész, de így hogy borax-ot használtál nem tudom...
3/4 A kérdező kommentje:
Töröljem át minden nap? Ez is kétemberes produkció volt, pedig csak a szája széle volt olyan.
2009. máj. 22. 15:09
4/4 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy ami lejön könnyen, pl. gézzel vagy textilpelussal, akkor az nem szájpenész. A szájpenész csak erre alkalmas oldattal jön le. De ha olyan mégis a szája három napnál tovább ne használd a glicerin-bóraxot, inkább vidd dokihoz és ő felír ilyen "lötyit". Ja és csak óvatosan, nehogy megsértsd a száját a törlésnél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!