Kislányomnak szájpenésze van. Mire kell figyelni? Hogy ne kapja el a nagytesó?
Figyelt kérdés
Kislányom 8 hós, nagylányom 28 hós. EGyütt szoktak játszani, ugyanazon játékokkal.
Most mindent összeszedtem, kimostam, amit lehetett kifőztem, és elkülönítem őket, külön játékokkal. Figyelek rá,hogy a nagy ne vegye a szájába a csőrös poharát és a cumiját (néha szokta játékból) és hogy a kicsi külön játékokkal játzson, amit minden nap fertőtlenítek.
cumisüvegét, cumiját minden evés-alvás után fertőtlenítem, száját 3X kenem egy nap.
Mit kell még tudni? Mire kell figyelni?
Kicsit aggódok...
2010. nov. 5. 14:38
1/1 anonim válasza:
Hát nem könnyű eset, de ne aggódj. Nekünk kb. fél évvel ezelőtt volt, 18 hósan. Nistatinos rózsamézet keress gyógyszertárban, azt minden étkezés után, napi 6-7X is használhatod. Amúgy szerintem nem kell annyira megijedni tőle, minél jobban felhívod a nagytesó figyelmét arra, hogy mit nem szabad, annál inkább ki szeretné próbálni, mert 28 hósan még nem érti meg, hogy azt nem szabad, azért mert nem szabad. Csináld tovább azt, amit eddig a fertőtlenítéssel, de azt sem kell túlzásba vinni. Ne erőltesd az etetést, gondolom enni sem eszik, mert az nagyon fáj neki. Hagyd, majd ha elmúlik, magától kérni fogja. Inkább csak folyadékot adj, hogy ne kelljen sokat a szájában tartsa, hogy ne csípje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!