Kislányomnak szájpenésze van? Tovább lent.
Szombaton vettem észre 9hós kislányomon,hogy valami nincs rendben a kis szájával.
Kiderült,hogy szájpenésze van szegénykémnek,mert 9foga most nagyon gyorsan kijött neki:(
kaptunk szájecsetelöt rá glicerin boraxot,de nem sok javulást látok.
Ráadásul már alul is pöttyös a cuncusánál.Arra irattam neki canesten kenöcsöt.
A szájára mit ajánlotok mit használjak?
Doktornő ez utobbit ajánlja amit eddig is denem érti ,hogynincs ettől javulás és szenved a kicsi is meg már én is ,hogy nem tudok mit kitalálni,hogy jobb legyen neki.lÉGYSZI ÍRJATOK!KÖSZÖNÖM ELŐRE IS!
Nekünk is most van szájpenészünk,mi 7,5 hósak vagyunk.Nekünk először a doki írt fel olyan sárga ecsetelőt,minden tiszta sárga tőle.Az nem volt jó,aztán vettem ezt a boraxot,az már kezdi eltüntetni.Én olvastam a neten,hogy az innivalójába lehet tenni egy kis citrom levet,mert az megöli a gombákat.Mi vizet iszunk és abba tettem neki.Édes kajákat ne igen adj neki mert akkor még több lesz szegénynek.
Kitartás!!De a gyógyszertárba rákérdezhetsz mit javasolnak.
Nagyon szépen köszönöm a válaszod,azt a sárgát is probáltuk,de azsem vált be,pedig az állítólag erőseb mint a gborax.
De mindenképp megyek a gyógyszertárba csak van valami ami jó lesz,jó lenne minnél hamarabb legalább csillapítani,mert rossz nézni szegénykémet ahogy szenved:(
Kitartás nektek is!!!nem könnyü
A mi szájpenészünk kb 2 hónapig tartott. A borax jó rá, csak naponta min 5 alkalommal kell kenni, ha nagyon makacs, akkor a lehető legtöbb alkalmat meg kell ragadni. Ja és a pöttyös nunira is van krém azt hiszem ez is borax, csak krém (már elfelejtettem), de ezt a gyógyszertárban jobban tudják.
Kitartás! Nekünk a doki néni azt mondta van aki egy évet is elkinlódik a szájpenésszel! Na nem elrettentésképp irtam és remélem mielőbb rendbejöttök.
Jobbulást!
szia
Az én kislánzomnak is volt. 2-3 nap alatt elmulott. Neki csak a szája volt olyan. Nekem a doki nystan-t irt fel. Ez tényleg jó volt. Nézz utána hogy lehet e otthon kapni.
Angliai anyuka
Köszönöm a válaszokat és a segítségeteket!
Ma voltunk a drnőnél és mondta,hogy már sokkal szebb a szája és alul is már elmult neki a pötyi:)
a glicerin boraxot mondta ,hogy használjam még ,mert vissza jöhet.
még egyszer köszönöm a segítségeteket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!