3 hónapos oltás?

Figyelt kérdés
Ma reggel kapta, eddig aludt, meg evett, igaz kissebb étvággyal:( Most ébredt fel, nagyon nagyon nyűgi, csak sír szegényke. Szopizni nem akar, láza nincs. Szerintetek adjak neki kúpot, hogy kicsit megnyugodjon?
2014. jan. 8. 15:47
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Én adnék, igaz mi csak a 2 hónapos oltásra megyünk párnap múlva.
2014. jan. 8. 15:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Milyen kúpot? Lázcsillapítót? Nem adnék, csak ha lázas.
2014. jan. 8. 16:19
 3/7 A kérdező kommentje:

Lázcsillapítót, ez kimaradt.

Orvosunk azt mondta, hogy adjak neki szuri után egyszerre, ha hazaértünk, majd este is, hogy ne nyűgösködjön..., mert nyugtató hatása is van.

Eddig még nem adtam, nem akarom feleslegesen ezzel is terhelni a kis szervezetét.

Sikerült megszoptatnom, most békésen itt szuszizik a kezemben :-)

2014. jan. 8. 16:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Én addig nem adnék kúpot míg nincs láza..

2 kisfiú anyukája

2014. jan. 8. 17:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Én nem adnék lázcsillapítót ha nincs láza. Nálunk a 2. hónapos oltásnál, d.u. aludt, este nagyon nyűgös hőemelkedése is volt. Késő este elaludt másnap minden a régi lett.
2014. jan. 8. 17:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekünk a doki mindig szokta javasolni, hogy adjak fél Germicidet.
2014. jan. 8. 19:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Most adtam csak neki. Már nem volt nyűgös egyáltalán, viszont felment a hője 38-ig, nem akartam így elaltatni. Köszönöm a válaszokat :-)
2014. jan. 8. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!