Menjen vagy ne menjen a nagy oviba?
Figyelt kérdés
2 hét múlva születnek a kistesők, tegnap hiradó azt zengte 2 hét mulva itt az influenza szezon. Ha megszülök mit csináljak? Nem menjena nagy oviba februárban ?? És legyek itthon 2 picivel megy egy 5 évessel egy hónapig egyből a legelején? Vagymenjen, nem lesz bajuk?2014. jan. 13. 07:27
1/5 anonim válasza:
Én nem vinném ilyen helyzetben, félnék, hogy hazahoz valamit az oviból az újszülötteknek.
3/5 A kérdező kommentje:
És otthon mit kezdenél két ujszülöttel és egy 5 évessel???
Van gyerketek? Hány éves? Téliszünet után mennyire vártátok, hogy ukra ne legyen otton??? :)
2014. jan. 13. 16:49
4/5 anonim válasza:
Nem tudom mit tennék.Azt hiszem,megkérdezném a gyereket is,persze burkoltan,nem úgy,hogy döntse el mi legyen,de az ő gondolatait is figyelembe venném,mivel 5 éves,elég nagy már.Ha 3 lenne,biztosan nem vinném,de ha nagyon szeret menni...Azt is nézned kell,hogy neked kell vinni-hozni pl,mert az nagyon nem egyszerű két kicsivel.+a rizikó,hogy hazahoz valamit nekik... 5éves nagylány és 3,5 éves ikerfiúk anyukája
5/5 A kérdező kommentje:
Nem én vinném, apa szokta hozni vinni, mindenhova angolra uszni már 2 hónapja, mert feküdnöm kell méhszájvarrattal, utána is ő hozza viszi majd, mert nem fogok elindulni tuti 3 gyerekkel hogy egyet letegyek kettőt meg tovább tartson öltöztetni mint a 3.-at letenni :)
2014. jan. 14. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!