Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mit készítetek enni gyermekeit...

Mit készítetek enni gyermekeiteknek, mikor lázasak és a torkuk fáj?

Figyelt kérdés
Tejtermékek kivételével.
2013. dec. 29. 17:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Amikor én nagyon rosszul vagyok/nagyon fáj a torkom, szinte egyáltalán nem szoktam enni, mert nem bírok. Mikor kicsit jobban vagyok, akkor inkább leveseket, főzelékeket, müzliket szoktam enni. 12/L
2013. dec. 29. 17:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Én sem szoktam enni, de néha kívánok valamit akkor azt szoktam kérni. Amúgy szerintem meleg húslevessel nem nagyon lőhetsz mellé
2013. dec. 29. 17:33
 3/7 anonim ***** válasza:
A kislányommal szerencsém van, mert ha fáj a torka, akkor is eszik darabosat is. Mennyi idős? Talán főzeléket csinálnék, amit utána botmixerrel pürésítek. Krumplipüré, azt simán is tudja enni.
2013. dec. 29. 17:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is a húsleves a nyerő. Eleinte csak a leve, szívószállal, aztán turmixolva. Jobbulást:)
2013. dec. 29. 17:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.3 éves a kisfiam,de nem akar semmit enni 39,6 volt a láza és alig akar lemenni :(
2013. dec. 29. 18:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Próbáld a paradicsomlevest azt langyosan is tudod neki adni. SÜTŐTÖK krémleves. Gyümölcslevesek. Ezeket hidegen is adhatod neki, lehet szobahőmérsékletű levest szívesebben megeszik.
2013. dec. 29. 18:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Húsleves, illetve ha mandulagyulladásom van (nekem) akkor én nagyon befokhagymázott pirítóst eszek.

Alig megy le, de utána könnyebben nyelek.

Illetve van egy jó kis kanalas "koktélom", megbeszéltem a dokimmal, hogy baromság-ééé vagy nem, és azt mondta szerinte jó kis koktél:

Egy kanál mézbe, kevés facsart citrom leve, hozzá egy reszelt gerezd fokhagyma. Brrr. Egyben lenyelem, nem nagyon ízlelgetem.

Ha gondolod egy próbát megér, nem tudom gyerekeknek mennyire megfelelő.

2013. dec. 30. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!