Mit készítetek enni gyermekeiteknek, mikor lázasak és a torkuk fáj?
Figyelt kérdés
Tejtermékek kivételével.2013. dec. 29. 17:15
1/7 anonim válasza:
Amikor én nagyon rosszul vagyok/nagyon fáj a torkom, szinte egyáltalán nem szoktam enni, mert nem bírok. Mikor kicsit jobban vagyok, akkor inkább leveseket, főzelékeket, müzliket szoktam enni. 12/L
2/7 anonim válasza:
Én sem szoktam enni, de néha kívánok valamit akkor azt szoktam kérni. Amúgy szerintem meleg húslevessel nem nagyon lőhetsz mellé
3/7 anonim válasza:
A kislányommal szerencsém van, mert ha fáj a torka, akkor is eszik darabosat is. Mennyi idős? Talán főzeléket csinálnék, amit utána botmixerrel pürésítek. Krumplipüré, azt simán is tudja enni.
4/7 anonim válasza:
Nálunk is a húsleves a nyerő. Eleinte csak a leve, szívószállal, aztán turmixolva. Jobbulást:)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.3 éves a kisfiam,de nem akar semmit enni 39,6 volt a láza és alig akar lemenni :(
2013. dec. 29. 18:08
6/7 anonim válasza:
Próbáld a paradicsomlevest azt langyosan is tudod neki adni. SÜTŐTÖK krémleves. Gyümölcslevesek. Ezeket hidegen is adhatod neki, lehet szobahőmérsékletű levest szívesebben megeszik.
7/7 anonim válasza:
Húsleves, illetve ha mandulagyulladásom van (nekem) akkor én nagyon befokhagymázott pirítóst eszek.
Alig megy le, de utána könnyebben nyelek.
Illetve van egy jó kis kanalas "koktélom", megbeszéltem a dokimmal, hogy baromság-ééé vagy nem, és azt mondta szerinte jó kis koktél:
Egy kanál mézbe, kevés facsart citrom leve, hozzá egy reszelt gerezd fokhagyma. Brrr. Egyben lenyelem, nem nagyon ízlelgetem.
Ha gondolod egy próbát megér, nem tudom gyerekeknek mennyire megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!