Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit vesztek karácsonyra...

Mit vesztek karácsonyra óvodás korú gyermekeiteknek?

Figyelt kérdés
kb. mennyi pénz jut egy gyerkőcre?
2013. nov. 3. 13:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

3-4ezer Ft-ért veszünk a kislányunknak ajándékot.

kap egy plüsst, amit már rég mondogat, és egy társasjátékot, esetleg még vmi kis apróságot, csillogós toll, vagy matricák, ilyesmi...

A családtól is kap többfelől, meg amúgy sem szeretném, hogy a mennyiség az ünnep rovására menjen...

2013. nov. 3. 13:37
 2/13 anonim ***** válasza:

[link]

Egy ilyenre gondoltunk, ezt kapná tőlünk, a nagyszülőktől egy benti csúszdát kapna egy olyan medencével amiben labdák vannak.

2013. nov. 3. 13:43
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
3 éves múlt a kislányunk. Barbie-t és társasjátékot kap. Csak tőlünk a szüleitől és a nagyszülőktől+nagynénitől kap, de így is sok játéka van. Adventi naptára is lesz, abba teszek apróságokat.
2013. nov. 3. 13:44
 4/13 anonim ***** válasza:

Nálunk csak egy gyerkőc van.

Amit kap: Verdás Ki nevet a végén? társasjáték (ez már megvan).

Geomag építőelemek.

Valamilyen Lego autó.

Bmw kisautók (ezeket gyűjti).

Nagyszülőktől, keresztszülőktől, nagybácsitól nem tudom még mit kap, ezeket tőlünk kapja.

2013. nov. 3. 13:45
 5/13 anonim ***** válasza:
Ja, utolsó vagyok, az lemaradt, hogy 4 éves a fiúnk és még egy Kutyás "szundibarátot" kap.
2013. nov. 3. 13:45
 6/13 anonim ***** válasza:

kiscsoportos és nagycsoportos kisfiuk

Hot wheels pálya és autók

társasjátékok, könyvek

gyerek csocsóasztal,

legó

ezt így tőlünk, nagyszülőktől, és tesóméktól mindösszesen fogják kapni

2013. nov. 3. 13:47
 7/13 anonim ***** válasza:

Lányom Jaunárban lesz 4 éves.Karácsonyra little miss muffin babát kért,amit már megvettem és a legjobbkor,mert azóta se láttam ilyen olcsón sehol.Ebből 2-öt kap.

Fiam 2 éves múlt. Ő egy nagy traktorszettet kap.

Közösen egy társast kapnak és a család egy részétől közösen egy nagy ikeás rajztáblát a tartozékaival (filctoll+kréta+papír).

Hogy mástól mit kapnak,azt már nem tudom,de azt tudják a többiek,hogy mit veszünk mi,így nem lesz 2x ugyanaz :)

2013. nov. 3. 15:05
 8/13 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

a muffin babák 1590 Ft/db

a traktorszett 4590 Ft

a társast kaptuk pár másikkal,de újonnan,így azt kapják karira

Az ikeás tábla 4990 Ft + a tartozékok 295+995+1290 Ft.

ebből az én részem 1895 Ft.

Még gondolkodom 1-1 könyvben is. S kb ennyi :)

2013. nov. 3. 15:16
 9/13 anonim ***** válasza:
Logico primo ,bogyo és baboca társas is szeretnék neki .anyukámnak mondtam vegyen neki bogyo és baboca mesekönyvet ,vagy dorást .
2013. nov. 3. 15:28
 10/13 anonim ***** válasza:

legot kap a kisfiam. Én azt nézem, hogy mit szeretne, és mennyire praktikus és értelmes játék. Mindég akkor vettem meg, amikor akciós volt valahol. Általában már novemberbe megszoktam venni, ha valahol akcióban van. Az, hogy mennyi változó. Tavaly laptopot kapott (akciósan 3000 körül volt), meg társas játékot kapott (ha jól emlékszem 2000 Ft volt).

Tavaly előtt elemes markolót kapott, 4000 körül volt.

2013. nov. 3. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!