Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Két kisfiam bárányhimlős....

Két kisfiam bárányhimlős. Létezik, hogy a lányom most sem kapja el tőlük?

Figyelt kérdés
Két fiam egy napon lett bárányhimlős. Most telik le a 2 hét. A nagytesójukon még nem jött ki. Létezik, hogy nem kapja el tőlük?
2013. dec. 28. 19:08
 1/2 anonim ***** válasza:
létezik... lányom járt bölcsibe, oviba, nem tudom hány himlőjárványt úszott meg... pedig amikor hallottam hogy az van még örültem is hogy na végre elkapja, essünk túl rajta, de sose sikerült... már 13 éves... jó erős az immunrendszere a lányodnak :)
2013. dec. 28. 21:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Én se kaptam el a bátyámtól, gyerekkorunkban, amit egy orvos sem hitt el, mikor megkérdezték voltam e himlős. Most 24 vagyok, de nem biztos, hogy jó hogy nem estem át rajta :/ tényleg nagyon erős a kislányod ;)
2013. dec. 28. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!