Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Broncho Waxom vélemények?

Broncho Waxom vélemények?

Figyelt kérdés

Már mindent kipróbáltunk ,és már elegem van abból hogy oviba nem tudunk járni mert pár nap és beteg lesz ,ami tudom hogy természetes de a huginak is hozza haza a fiam és nem beszélve a rengeteg drága gyógyszerről ami még nem is hat!!

Estére most kap a fiam Fenistil cseppett ,meg Calcimuscot ,meg Sinecodot hogy tudjon egyáltalán aludni kicsit!!Köszönöm a válaszokat

2013. nov. 27. 17:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekünk bevált. 30 napig kell adni, utána fejti ki hatását. Kevesebbet lesz beteg, hamarabb rendbe jön. 5000 körül van.
2013. nov. 27. 18:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekünk nem vált be,így is olyan sűrűn beteg lett,igaz szerencsére nem annyira.De nem volt itthon kevesebbet.
2013. nov. 27. 18:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Jót hallottam róla. Receptköteles, pont holnap megyek a háziorvoshoz konzultálni erről, mert bölcsikezdés előtt állunk.
2013. nov. 27. 18:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk bölcsi előtt írta fel az orvos! Nem volt beteg a kisfiam, talán egy párnapos nátha volt a téli szezonban!

Nem igazán hittem benne, de a tapasztalatom nagyon pozitív!

2013. nov. 27. 18:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekünk sem vált be, sajnos, ugyan úgy beteg lett 2100ft egy havi azaz 10 napi por, most váltottunk át a marslakócskákra, ez nekem jobbnak tűnik, de nem kiabálom el nagyon, de van akinek beválik, van akinél nem
2013. nov. 27. 18:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi most vagyunk az első kúra (30napos) közepén, kíváncsi vagyok, h hogyan alakul majd. Az én Kisfiam kozepsos mar, de meg most is ugy telik az ovi, h 3-4 napot megy, 2-3 hetet Itthon van. Nem tudok meg mondani neked semmit, de én is kiváncsian várom masok véleményét
2013. nov. 28. 13:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekünk nem sokat jelentett.Viszont megváltást hozott,hogy kiderült vérszegény.Erre kapja a maltofer szirupot.Elkap sok mindent,de nem mindegy hogy nátha,vagy torokgyulladás.Most volt ismétlő vérvétel,még mindig az,így szedi tovább +robokid vitaminnal.A vas a fontos.Nekem egy dr-nő mondta aki gyógyszerész,hogy sokan nem gondolják,de a vashiány okoz rengeteg betegséget,egy vérvétellel ki lehet deríteni.
2013. nov. 29. 14:24
 8/8 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Ebbe a vashianyba tenyleg lehet valami, mert egyszer itt tolem is kerdeztek mar, h nem lehet h a Kisfiam vashianyos? Mi ugyan pont most váltottunk orvost, de lehet h ezt a dolgot az új orvosnál kérvényezni fogom!!!
2013. nov. 29. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!