Broncho Waxom vélemények?
Figyelt kérdés
Már mindent kipróbáltunk ,és már elegem van abból hogy oviba nem tudunk járni mert pár nap és beteg lesz ,ami tudom hogy természetes de a huginak is hozza haza a fiam és nem beszélve a rengeteg drága gyógyszerről ami még nem is hat!!
Estére most kap a fiam Fenistil cseppett ,meg Calcimuscot ,meg Sinecodot hogy tudjon egyáltalán aludni kicsit!!Köszönöm a válaszokat
2013. nov. 27. 17:56
1/8 anonim válasza:
Nekünk bevált. 30 napig kell adni, utána fejti ki hatását. Kevesebbet lesz beteg, hamarabb rendbe jön. 5000 körül van.
2/8 anonim válasza:
Nekünk nem vált be,így is olyan sűrűn beteg lett,igaz szerencsére nem annyira.De nem volt itthon kevesebbet.
3/8 anonim válasza:
Jót hallottam róla. Receptköteles, pont holnap megyek a háziorvoshoz konzultálni erről, mert bölcsikezdés előtt állunk.
4/8 anonim válasza:
Szia!
Nekünk bölcsi előtt írta fel az orvos! Nem volt beteg a kisfiam, talán egy párnapos nátha volt a téli szezonban!
Nem igazán hittem benne, de a tapasztalatom nagyon pozitív!
5/8 anonim válasza:
Nekünk sem vált be, sajnos, ugyan úgy beteg lett 2100ft egy havi azaz 10 napi por, most váltottunk át a marslakócskákra, ez nekem jobbnak tűnik, de nem kiabálom el nagyon, de van akinek beválik, van akinél nem
6/8 anonim válasza:
Mi most vagyunk az első kúra (30napos) közepén, kíváncsi vagyok, h hogyan alakul majd. Az én Kisfiam kozepsos mar, de meg most is ugy telik az ovi, h 3-4 napot megy, 2-3 hetet Itthon van. Nem tudok meg mondani neked semmit, de én is kiváncsian várom masok véleményét
7/8 anonim válasza:
Nekünk nem sokat jelentett.Viszont megváltást hozott,hogy kiderült vérszegény.Erre kapja a maltofer szirupot.Elkap sok mindent,de nem mindegy hogy nátha,vagy torokgyulladás.Most volt ismétlő vérvétel,még mindig az,így szedi tovább +robokid vitaminnal.A vas a fontos.Nekem egy dr-nő mondta aki gyógyszerész,hogy sokan nem gondolják,de a vashiány okoz rengeteg betegséget,egy vérvétellel ki lehet deríteni.
8/8 anonim válasza:
6-os vagyok. Ebbe a vashianyba tenyleg lehet valami, mert egyszer itt tolem is kerdeztek mar, h nem lehet h a Kisfiam vashianyos? Mi ugyan pont most váltottunk orvost, de lehet h ezt a dolgot az új orvosnál kérvényezni fogom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!