Broncho Vaxom kinek vált be és mik a tapsztalatotok?
Kisfiamnak már minden kipróbáltunk egyszerüen mindig és folyamatosan felső léguti baja van ,pedig ki lett vetetve az orrmandulája!!Télen nem is volt beteg egyáltalán ,na de májusban ujra ovi és a 3. napon kész megint ,orrfolyás fehér aztán totál sürü sárga ,majd láz ,antibiotikum !!
Egyszerüen nem bírom ,már idegileg meg pénzileg sem!!!
Ugy hogy már sokan ajánlották ezt a Broncho Vaxomot ,és szeretnék róla többet tudnni mert holnap akkor feliratnám a dokival!!Köszönöm szépen üdv egy 5 éves kisfiu és egy 11 hós csajszi anyukája
Mi kúraszerűen végigszedtük.....
Hatás::::: passz....ugyanúgy megbetegedett utánna is. Mióta bekerült a közösségbe két hét ovi, két hét betegség......De nyáriszünet óta még az orra sem folyt, de még nem is tüsszögött...
Nekünk annyira nem vált be, inkább vettem volna belőle bármit a gyereknek. De hát nem tudtam már kínomban mit csinálni, már nem volt mit kipróbálni
Próbáld ki a Cebion cseppett Béres Csepp Plusz-al
Köszönöm szépen , hát nem tudom igen mi is igy vagyunk már nem tudom mit próbáljunk ki!!
Nekünk az Immunotrofinát ajánlotta a dokinő nagyon !!de most tényleg rá kéne valamelyikre kattani mert ez nem lesz jó hogy hozza haza a huginak ,no meg itt van hogy 5 éves kortól kötelező lesz az ovi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!