Aki ad/adott broncho vaxom-ot gyermekének, hogyan adta?
10 tasak, majd 20 nap szünet, megint 10 tasak, majd 10 nap szünet, és ismét 10 tasak.
Nekünk így mondta az orvos.
köszönöm.Nekünk is igy mondta,30 tasak,30 nap szünet,ez meg volt,most megint 30 tasak,30 nap szünet...de igy senkitől nem hallottam még...remélem tényleg jól mondta,mert a fiamnak azóta vannak fulladásos köhögései,ami azóta sem múlik el,mióta elkezdte ezt szedni....mondtam nem is 1x a dokinak,de azt mondta ennek ahhoz semmi köze....de engem valahogy nem hagy nyugodni....
Nem tudom hogy ha abba hagyatom vele a szedését,nem adom neki többet,nem e ártok jobban neki...
A mi orvosunk azt mondta, hogy mindkétféleképpen lehet szedni. Mi úgy szedtük, hogy egy tasak, majd 1 hónap szünet, majd a második tasak. A köztes egy hónapban béres cseppet szedtünk. De 10 tasakonként is lehetett volna szedni.
Talán azért jobb a havi adagolás, mert közben tudsz egy másfajta immunerősítő kúrát adni, ami a mi esetünkben a béres csepp volt, de bármelyik más lehet. Úgyhogy ne aggódj, nem adod rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!