Tanácsok, vélemények cipő ügyben?
Hiába akarsz spórolni, nem húzza ki a telet 1 cipővel!
Ha nagy, akkor csúszkál majd benne a lába, nem tartja jól, s csak tönkre megy a lába!
Nyúlnak is a cipők, tágulnak!!!
A nagyobb ha még nyúlik is, lehet kilép majd belőle, nem ég az széltében is nagyobb, nem tartja majd a lábát
A következő méret hány cm lenne?
Nálunk is ez a gond, hogy összehúzza a lábujjait... úgy meg nézhetem, hogy fér be az ujjam a lába és a cipő végébe, mert akár 2 ujjam is befér, aztán meg mégsem.
Én visszavinném azt a cipőt, ha pl nem 15 lenne, hanem 14,5, mert 1cm kell hogy legyen, az a fél cm kevésnek tűnik.
Hogy méred le a belső talphosszt? Madzaggal? Csak érdeklődöm, mert én is kínlódok mekkora legyen a cipő, félek kicsit veszek, vagyis éppen jót, vagy túl nagyot, mert az sem jó.
De ha pici nagyobb egy vastag zoknival jobb, mint egy éppen passzos cipő vékony zoknival. De valószínű kelleni fog majd mégegy cipő nektek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!