Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » 10 hós fiam üti a fejét....

Meese kérdése:

10 hós fiam üti a fejét. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
10 hónapos a fiam. Pár napja elkezdte ütni a fejét a kis kezével. Megemlítettem a gyerekorvosnak ő egyszer azt mondta,hogy szóljak rá ne hadjam,utána meg (pár nap múlva felhívtam,hogy sűrűbben csinálja) ne szóljak rá,mert lehet,hogy figyelem felkeltés. De nem mindig nézz rám vagy a páromra mikor üti a fejét ezt ezért én kizárom. Olvastam,hogy lehet,hogy fáj az ínye vagy a füle akkor szokták még ezt csinálni. Nem tudom,hogy mi tévő legyek mert rossz látni mikor üti magát. A hangulata nem változott,nem vettük észre,hogy valami más lenne vagy fája neki. Segítsetek,hogy mitől lehet ez!Válaszokat előre is köszönöm
2013. nov. 25. 13:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha nem kínlódik,szenved közben,tehát nem fájdalom miatt van,akkor szerintem hagyd,majd elhagyja.Én fiam is ütögette a fejét és leszokott róla.

Amúgy most ismerkedik a testével,a világgal,simán lehet,hogy csak kíváncsiságból csapkodja.

Én kisebb fim 1 éves és folyton rázza a fejét...és élvezi:)

2013. nov. 25. 14:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak időleges szokás, ha nem szenved közben! Nálunk is a fejrázás megy, meg a gatyahúzogatás. :) 10 hónapos lányom van.
2013. nov. 25. 16:13
 3/6 anonim ***** válasza:

"hadjam" ?????

Depresszió jel is lehet... de érdemes lenne elvonni a figyelmét amikor kezdi. Pl.: gyere játszunk, vagy nézzük meg hogy esik az eső, hó, levelek stb. vagy gyere főzzünk együtt, és magaddal viszed lefoglalod, ha ezek után is csinálja akkor érdemes lenne orvossal beszélni ismét, és kizárni a fül a fej vagy egyéb betegséget.

2013. nov. 25. 16:27
 4/6 anonim ***** válasza:

de miért kell feltétlen elvonni a figyelmét?Kezd el óvatosan ütögetni a fejed és meglátod hogy máshogy hallod a környezeted mikor a fejed ütöd,vagy mikor a füled!

Lehet ezt vette észre....szóval szerintem ha nincsen más velejáró(nem kínlódik közben, nem szenved) és ezek csak rövid ideg tartó "jelenetek" és persze nem erősen üti a fejét akkor nem kell elvonni a figyelmét!

1.

2013. nov. 25. 17:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. nov. 26. 09:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Az enyem akkor uti, ha almos. O 9 honapos
2013. nov. 27. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!