Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Anyukák tudnátok tanácsot adni?

Anyukák tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés

Ma kapta meg lányom a 2hòs oltásokat.Nincs semmi gond vele nem volt lázas.Megelőzès kèppen adjak neki èjszakára egy kis lázcsillapitòs szuszpenziòt nehogy belázasodjon?

Köszi a válaszokat.

2013. nov. 18. 21:25
 1/10 anonim ***** válasza:
67%

Dehogyis!!!

Ne tömd feleslegesen gyógyszerrel a gyereket, ahogy magad sem!

2013. nov. 18. 21:25
 2/10 anonim ***** válasza:
67%
Én sosem adtam feleslegesen, megelőzésre gyógyszert.
2013. nov. 18. 21:27
 3/10 anonim ***** válasza:
67%
Semmiképp! Megelőzésre különben sem jó egyik sem, és nem is lehet megelőzni... ha lázas (38,5 fölött, több, mint egy órán át) akkor adj neki, de csak annyit amennyi az adagja!
2013. nov. 18. 21:28
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Én adtam neki ilyenkor egy fél kúpot.

Az ég világon semmi baja nem lett tőle. Estére egyik oltástól belázasodott így természetesen kapott de utána amikor a köv. oltás volt automatikusan adtam neki éjszakára.

2013. nov. 18. 21:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Szuszpenzió alatt a Nurofent és társait érted? Mert az csak 3 hónapos kortól adható, szóval 2 hónaposan mindenképp mellőzd. Ha lázasodna, akkor egy fél Germicid kúpot adj neki. Nekem mindig azt mondta a doktornő, hogy estére nyugodtan beadhatom neki akkor is, ha nem lázasodna be, de sosem adtam be. Csak akkor, amikor tényleg elkezdett felmenni a hője. Szerintem tényleges ok nélkül felesleges gyógyszerrel tömi a gyereket (meg magunkat is).
2013. nov. 18. 21:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Soha nem adtam megelőzésre lázcsillapítót és nem is szabad.
2013. nov. 18. 21:36
 7/10 A kérdező kommentje:

5-ös.Igen tudom hogy 3hòs kortòl adhatò de a lányom már 5800gr ès ezek már 5kg feletti testsúlytòl adhatòk az előirt 5ml helyett 2,5ml.

De nem adtam neki,nem tartom jò ötletnek.

Köszönöm szèpen a válaszokat.

2013. nov. 18. 22:29
 8/10 anonim ***** válasza:
41%
Ha tudnám, mi a módja, ezt a kérdést átraknám a humor kategóriába...
2013. nov. 24. 16:02
 9/10 A kérdező kommentje:

Miqel.....ha olyan vagány vagy mint a neved akkor inkább meg se szólalj.

MIKÚÚÚEL.

2013. nov. 27. 20:55
 10/10 anonim válasza:
Miquel csak annyi hogy nincs jogod az admin panelhez az oldalon :P
2013. nov. 30. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!