Óvodás gyerekes Anyukák, tudnátok jó tanácsot adni? Meddig tart még a sírás?
Figyelt kérdés
Kisfiam 3,5 évesen szeptemberben kezdte az ovit!augusztus utolsó hetében volt a beszoktatás,2 órára kellett otthagyni a gyerekeket!tetszett a kisfiamnak,játszott,főleg az udvaron,(homokozás,hinta,csúszda)amit itthon is szeret!aztán jött élesbe egész nap az ovi,nem volt gond az első héten,örömmel ment!aztán 2 hétig itthon volt,lebetegedett!és utána jött a rémálom!reggeli sírás már itthon,majd az oviban,az óvónénik elmondása szerint szinte egész délelőtt!sokat beszélgetünk Vele az oviról,azt mondja unalmas,és hogy Ő ott sírni fog!el vagyok keseredve,valami jó tanács?2013. szept. 30. 16:43
1/3 A kérdező kommentje:
Mivel egész múlt héten sírt,ma reggel kipróbáltuk,hogy Anyukám viszi,mert Én dolgozni megyek!itthon nem volt sírás,de mikor a Mama kísérte be a csoportba,már sírt hogy maradjon Ő is ott ,és hogy nagyon szereti!egész délelőtt sírt szinte!nem tudom mit mondhatnék még Neki?,már meséltem,hogy Anya Apa is járt oviba és hogy milyen jó volt ott,meg az esti mesékbe is beleszövöm az ovit,de továbbiakban tanácstalan vagyok!
2013. szept. 30. 16:49
2/3 anonim válasza:
Hány napja jár, amióta meggyógyult? Az en lányom két hétig sírt minden reggel, velem akart volna maradni, állandóan ezt hajtogatta, nagyon rossz volt, aztán végül túl lettünk rajta. Nálatok be zavart az is hogy otthon volt a betegség miatt.
Egy barát kell neki, próbálj beszélni az ovonovel hogy segítsen neki barátot találni, akkor nem fog unatkozni. Nálunk is akkor ért véget a sírás, amikor talált magának egy barátot, akivel kettesben jól megvoltak.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod!2 hetes betegsége óta 6 napot ment,de azt végig sírva!ill.úgy hogy reggel már itthon sír,hogy nem akar menni,és hogy Anya Te is legyél ott,akkor indulás előtt abba hagyja a sírást,az úton nem sír,és öltözésnél az oviban sem,okosan elbúcsúzik Tőlem gyorsan,aztán hamarosan kezdődik a sírás,szakaszokba!de szinte egész nap!óvónénik aranyosak,próbálják bevonni mindenbe,Nekem pedig kitartást és sok erőt kívánnak!mert ez kegyetlen rossz Nekem is!igen,a barát jó lenne,mondogatom Neki hogy akivel kedve van játszon,csak mivel sír,lehet ezzel a többieket is elijeszti Magától!
2013. okt. 1. 07:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!