Anyukák, adnátok tanácsot? Nem tudom hogyan kezeljem a hisztiket?
Figyelt kérdés
15 és fél hónapos lányomról van szó, aki mostanában annyira akaratos, és hisztis lett, hogy már nem tudom mit csináljak vele. Ha valami nem úgy történik, ahogy ő azt szeretné, rögtön hisztizni kezd, csíp, harap, üt. Egyszerűen nem tudom hogyan kezeljem ezeket a helyzeteket :( Volt hogy magára hagytam egy-egy ilyen hiszti alkalmával, de ilyenkor mindig annyira megssajnálom. Tudnátok nekem tanácsot adni mit csináljak?2013. júl. 23. 12:42
1/3 Jégtánc válasza:
Itt csak a türelem és a következetesség segít,na meg néha az hogy elvonod a figyelmét valami másra.Hadd hisztizzen csak arra figyelj hogy ne tegyen kárt magában.
2/3 anonim válasza:
Hú az én lányom is épp ekkora :) neki is volt ilyen időszaka de akkor nagyon feszült időszakom volt nekem is. most hogy rendeződtek a dolgok megnyugodtam és a lányomon is látszik ez. napi 2hiszti van max azelőtt meg óránként volt ennyi. ő pl azért szokott hisztizni ha nem sétálok vele( ő még nem indult el egyedül) és leültetem mert épp főzök vagy akármi. olyankor belevágja a fejét a járólapba. ezeket úgy tudtam kiküszöbölni hogy folyamatosan beszélek hozzá mikor leültetem nézd ottvannak a játékaid gyere rakjujuk össze. mikor úgy látom kezd kitörni a hiszti folyamatosan beszélek hozzá és elvonom a figyelmét. próbáld ki hátha beválik :) ő miken hisztizik? ja egyébként én is otthagyom ám ha olyan hiszti van... addig mosd meg az arcod vegyél kezedbe egy újságot tereld el a te figyelmed is ugy könnyebb.
3/3 anonim válasza:
Nekem 4 éves a kislányom és még most is hisztizik nagyon is!
Olyankor fogom és leültetem az ágyra, és elmegyek tőle, úgy hogy lássam, hogy mit csinál, de aztán olyankor megy apához és a papához, majd ők megengedik, és megvigasztalják, bár én nem hagyom, hogy mindig megvigasztalják,olyankor mondom, hogy nevessék ki őt, mert hisztis kislányokat nem szereti senki, és nálunk ez bevált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!