Milyen esetekben szoktátok kihívni lakásra a gyerekorvost?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, akiknél nincs messze az orvosi rendelő, csak úgy ítéled meg, hogy vagy nagyon rosszul van, vagy pl. már kifelé jön a betegségből, és nem akarod órákat ott ültetni a többi beteg gyerek közt..2013. okt. 19. 07:19
11/17 anonim válasza:
Nem szokott nála lenni tanácsadás? Nálunk arra nem kell időpont. Én arra vinném.
12/17 anonim válasza:
Én egyszer hívtam ki, amikor 40 fokos láza volt (és nem bírtam volna már ölben elcipelni a rendelőig) - nem jött ki, idézem: "A kozmetikus sem fogad több vendéget, mint amennyi belefér a munkaidejébe." Úgyhogy azóta, persze ha tényleg rosszul van, inkább megvárom az estét és kihívom az ügyeletet.
13/17 anonim válasza:
talán orvost kéne váltani nem az ügyeletre várni...
14/17 A kérdező kommentje:
12es!
A Te dokid azért nagyon embertelen...:-((
Ha jól értem "gaszrós" szakorvosi igazolás kell? Akkor is, ha ez "csak" átmeneti?? Csak pár hétig kéne, eddig 2xis volt ilyen, és mindkétszer 4-5hét volt, míg rendbe jött, csak akkor még nem melóztam, nem volt gond ez...
De hisz a gaszróra is hónapokat kell várni, nekünk meg ez elég sürgős, hisz amíg nem kap tejmentes kaját, addig nem tudom vinni az oviba, és nem tudok melózni, aminek tudjátok mi a vége manapság...:-/
Köszi mindenkinek,amúgy "direkt" fogalmaztam így a kérdést, mert a magas lázas betegségeknél is mindig agyalok, hogy mi legyen, hívja, ne hívjam...egyáltalán fel merjem hívni...bár ha nem ér rá, úgyse veszi fel, gondolom én...
köszi
2013. okt. 19. 14:09
15/17 anonim válasza:
Atmeneti allergia nincs, arra nem fognak neked igazolast adni....
16/17 anonim válasza:
Én a gyerek állapotától teszem függővé. Ha azt látom rajta, hogy bágyadt, hogy látszik rajta a betegség, akkor szólok és kijön a dokink, nagyon rendes. Amúgy nincs messze a rendelő, meg most már kocsival is el tudunk menni, ha kell, de amikor kihívtam, akkor még nem volt kocsink és nem akartam vele mászkálni. 5 éves kislány anyukája.
17/17 anonim válasza:
12-es... azt az orvost már rég le kellett volna cserélni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!