Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Tud-e valaki ajánlani a 15....

Gingi1231 kérdése:

Tud-e valaki ajánlani a 15. esetleg a 4. kerületben jó gyerekorvost, aki lehetőleg szoptatáspárti?

Figyelt kérdés

2013. júl. 3. 14:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Itt Újpesten mi Pálos Judit doktornőhöz tartozunk, elég jó, homeopátiás cuccokat ad inkább. Mondjuk azt nem tudom, hogy szoptatás párti-e, de a védőnőnk ajánlotta régebben, és ő mindig hiteles infókat ad. Amúgy az miért fontos, vagyis hogy érted?
2013. júl. 3. 14:10
 2/6 anonim ***** válasza:

nem a gyerekorvoson múlik a szoptatás hanem rajtad

és inkább a védőnő az aki ebben nagy segítséget jelenthet

am akihez járok az már fullon van tuti nem válla be több körzeten kívüli gyereket

de a Pálos Judit tényleg nem rossz, jókat hallottam én is róla a játszón a többi anyukától:-)

2013. júl. 3. 14:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Azért fontos, hogy szopipárti legyen, mert igény szerint szoptatok, 7 és fél hós a lánykám, viszont elég lassan gyarapodik. A gyerekorvos állandóan a mérleggel stresszel, állandóan tápszert ír fel, hiába mondom, hogy nem fogom neki beadni. A védőnő ugyanez. Ezért akarok váltani, mert nincs szükségem erre a stresszre, ha amúgy a gyerek makkegészséges.
2013. júl. 3. 14:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Mi xv. keruleben Sule dr.nohoz jarunk a Szodliget utcaba.

Nagyon alapos, kedves es minden szavadra figyel. Nekem sokat segitett a hozzataplalassal kapcsolatban, majd 1,5 eves statusznal, amikor a lanyom nem akart enni. Rengeteg tippet adott es bevallt szinte az osszes.

Emellett remek orvos es nagyon kedvesen viselkedik a gyerekekkel, ami szamomra fontos. Ugyanis mi is valtottunk, mert az elozo orvosnal a lanyom felt s uvoltott, ha mar meglatta. Ennel az orvosnal viszont egy hangja sincs, kuldi a puszit es mindig orommel jon be a rendelobe.

Egyebkent 87,5 centi a lanyom es 10,42 kg. Ket eves lesz :))

Egy szot se szoltak, hogy keves lenne!

2013. júl. 3. 15:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök a válaszodnak, ősszel pont a Sződliget u közelébe költözünk, szóval nagyon jó lenne, ha a doktornő tudna vállalni, meg fogom kérdezni. Sajna a lánykám elég lassan gyarapodik, de ezek szerint a Tiéd sem nagy evő. Csak nem mindegy, hogy ezt a környezet elfogadja, vagy állandóan megy a vegzálás, és az anyai kompetenciám megkérdőjelezése. Köszi mégegyszer!
2013. júl. 3. 16:21
 6/6 anonim ***** válasza:

a védőnői szolgálatot le lehet mondani

csak egy papírt kell leadni amiben leírod h köszi de nem..., és nem jön többet

kijönnek a családgondozóból és elbeszélgetnek/körbe néznek ha minden rendben van akkor ennyi volt

nem nagy kaland én a második gyereknél lemondtam

a lányom 8100g volt anno 1 évesen és 78cm :-)

most is kicsi 5ikes létére ö a legkisebb az osztályban van olyan aki másfél fejjel magasabb mint ö :-)

szal ne zavartasd magad.. ja ö 2 éves korig szopizott

2013. júl. 3. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!