Tud-e valaki ajánlani a 15. esetleg a 4. kerületben jó gyerekorvost, aki lehetőleg szoptatáspárti?
nem a gyerekorvoson múlik a szoptatás hanem rajtad
és inkább a védőnő az aki ebben nagy segítséget jelenthet
am akihez járok az már fullon van tuti nem válla be több körzeten kívüli gyereket
de a Pálos Judit tényleg nem rossz, jókat hallottam én is róla a játszón a többi anyukától:-)
Mi xv. keruleben Sule dr.nohoz jarunk a Szodliget utcaba.
Nagyon alapos, kedves es minden szavadra figyel. Nekem sokat segitett a hozzataplalassal kapcsolatban, majd 1,5 eves statusznal, amikor a lanyom nem akart enni. Rengeteg tippet adott es bevallt szinte az osszes.
Emellett remek orvos es nagyon kedvesen viselkedik a gyerekekkel, ami szamomra fontos. Ugyanis mi is valtottunk, mert az elozo orvosnal a lanyom felt s uvoltott, ha mar meglatta. Ennel az orvosnal viszont egy hangja sincs, kuldi a puszit es mindig orommel jon be a rendelobe.
Egyebkent 87,5 centi a lanyom es 10,42 kg. Ket eves lesz :))
Egy szot se szoltak, hogy keves lenne!
a védőnői szolgálatot le lehet mondani
csak egy papírt kell leadni amiben leírod h köszi de nem..., és nem jön többet
kijönnek a családgondozóból és elbeszélgetnek/körbe néznek ha minden rendben van akkor ennyi volt
nem nagy kaland én a második gyereknél lemondtam
a lányom 8100g volt anno 1 évesen és 78cm :-)
most is kicsi 5ikes létére ö a legkisebb az osztályban van olyan aki másfél fejjel magasabb mint ö :-)
szal ne zavartasd magad.. ja ö 2 éves korig szopizott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!