Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mit tegyek hogy ne hatalmasodj...

Mit tegyek hogy ne hatalmasodjon el a taknyosság a gyerekeimnél?

Figyelt kérdés

Megint taknyos a lányzóm ,15 hónapos a baj az hogy hál istennek nem zöldes az orrváladéka de félek hogy az lesz és akkor egyből antibiotikum!!

a kisfiamnál igy van mindig ,meg 21. én mennénk a 15 hós oltásra és félek igy nem oltja be a dokinő!!

Sós oldattal szoktAM MOSNI A NOZIJÁT NAPONTA TÖBBSZÖR MEG JÓL KISZÍVOM NEKI ORSZI PORSZIVAL,de semmi nem jön szinte ki ,meg homoós kalium bicromikumot adok neki 2 x 5 golyót !

2013. okt. 14. 13:35
 1/3 anonim ***** válasza:
C vitamin, sok gyümölcs. Csak reménykedhetsz, hogy ezen a ponton megáll a dolog, és nem hatalmasodik el jobban.
2013. okt. 14. 14:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A zöld náthára nem adnak ám mindig antibiotikumot.A 3,5 éves ovis kisfiamnak az elmúlt 2 alkalommal 1x sem kellett neki és el is múlt.

A gyerekorvosunkat (aki főorvos) helyettesítették aki szintén főorvos és azt mondta,hogy tévedés,hogy a sárgás-zöldes náthára azonnal antibiotikum jár.Addig jó,míg ez távozik.sterimar orrspray, sós vizes orrcsepp,calcimusc, cetirizin (vagy fenistil) csepp.

Ezt kapta meg is gyógyult.Persze állandóan szívtam az orrát,hogy távozzon,ne tapadjon le.Alig köhögött.

Most szintén zöldes volt neki, a mi orvosunk volt,teljesen ugyanezt mondta,mint előtte a helyettesítő orvos.És most is szépen javul,csak már köhög is,de hogy issza a hagymateát javul rendesen :)

Tehát kár mindig ezért antibiotikumot adni.

2013. okt. 14. 16:35
 3/3 A kérdező kommentje:

Jaj de örülök hogy ezeket írod kedves 2,válaszoló megnyugtattál!!!!!

Mindig sárgás az orrváladékuk állt a 4. nap már!

2013. okt. 14. 18:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!