Ez mi lehet? Ekcéma?
Sziasztok. Kb 2 hete jelent meg a 2 éves kisfiam lábán ez a folt,ami nagyon viszket neki. Este fürdésnél a meleg víz hatására még jobban előjön. Csak a lábán van, illetve hátul a térd hajlatnál. Eddig soha nem volt ilyen foltja, most kezdett itt nálunk igazán hideg lenni és azóta jelentkezett ez is.
Természetesen kértem időpontot bőrgyógyászhoz,de február közepéig nem volt szabad időpontjuk,szóval ezért kérdem meg itt is, hátha valaki tud adni egy két jó tanácsot.
Menj magánba, heteken belül.kapsz időpontot.
Amúgy passz. Kulcsszóra jöttem. Nekem a kezemen van, és nincs még gyerekem.
#2es vagyok.
Szerintem amúgy ilyen apró pöttyökkel kezdődik. De van vagy dzer fajtája gondolom.
Nem tudom Magyarországon ez,hogy működik, de itt Spanyolországban messze nem kap egyik napról a másikra időpontot, még a gyerekorvosnál sem...sajnos.
Decemberben töltötte a 2 évet, jövőhétre kapott időpontot a 2 éves kötelező kivizsgálásra.
Magán klinika és orvosok pedig itt nincsenek, max nagyobb városokban, és ott sem egyik napról a másikra adnak időpontot.
Ja azt nem.írtad. Szerintem magyar viszonylatban a kórházi időpont jónak számít.
Itt egy ismerősöm, nem tudom mire már 2025ra kapott időpontot. Komolyan.
Igen,jövőhéten mindenképp megmutatom a gyerekorvosnak, csak gondoltam,hogy azért egy bőrgyógyász mégis jobban ért hozzá.
Váltok most tusfürdőt is, melyik a legjobb, ami nem tartalmaz semmilyen kémiai anyagot(parfüm, szappan stb.)
Csalánkiütésnek néz ki. Betegség alatt kijöhet, rosszabb is lehet. Elmúlik.
Facebook: "Vakcinainfó - az orvos válaszol" csoportban tudsz igazi orvosoktól kérdezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!