Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Asztmás gyereknek kohogesre?

Asztmás gyereknek kohogesre?

Figyelt kérdés
Olyan tanácstalan vagyok az egyik orvos ajánlja a másik ellenzi a nyákoldó gyógyszereket . Asztmás 5eves múlt . Ha náthás akkor flixotide és ventolin(szükség esetén) + salvus vizes inhalatorozas , nasivin meg c-d vitamin .. de most úgy köhög hogy hol hurutos hol száraz .. én úgy hallom a kohogesbol hogy valami nyakoldo kelllene neki néhány napig ( bár az orra nem folyik most) de amit a múltkor ajánlottak sinupret az nem vált be . Most a mucoprontot vagy mit ajánlott az orvos de mielőtt megveszem inkább tanácsot kerek hogy kinek melyik vált be aki már többfajtat használt mert több ezer forintot dob ki az ember mielőtt rá talál valami hatasosra 😔
tegnap 22:33
 1/3 anonim ***** válasza:
A tüdőgyógyászát kérdezd. Senki mást.
tegnap 22:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem mindket gyereknel a nyakoldo olyan folyos taknyot csinalt,h hanyatt fekudtek es 6 orat kohogtek ejjel ugyhogy en azt nem adok,max nappal reggel egy kicsit. Szerencsere nagyon ritkan kell. Kohogescsillapitot a haziorvos nem ad, mert visszafogja a hurutos nyak kohogeset es artalmas, a tudogyogyaszok sem ajanljak,ugyhogy olyat meg nem kapunk. Vagyok mindig bajban a kohogessel,izlandi zuzmo meg egy nagy semmi.
ma 14:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Akkor nyákoldásra ti mit használtok?
ma 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!