Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Van olyan ovis kisgyerek, aki...

Van olyan ovis kisgyerek, aki megússza a hányós-fosós járványt?

Figyelt kérdés
A fiam ovijában/csoportjában már nagyon sokan megbetegedtek (Pest megye), ő még nem, lehet, hogy valaki nem kapja el, vagy csak várat magára a betegség? Kicsit úgy vagyok vele, jobb lenne minél előbb túlesni rajta..
2013. okt. 7. 21:47
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Hasmenés a neve......

Van nyilván olyan,a ki nem kapja el es nem is épeszű az az ember, pláne anya, aki ugy van vele , hogy jobb minél előbb túlesni rajta.....

2013. okt. 8. 07:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Persze hogy van olyan, hogy valaki nem kap el egy fertőző betegséget. Az, hogy sosem, az szinte kizárt, de 1-1- körből kimaradhat.

Mi még nem estünk túl rajta, a közelünkben nincs is ilyen megbetegedés, az oviban sem szóltak, úgyhogy én inkább reménykedem, hogy nem kerül a kisfiamra sor. Örülnék neki, ha nem lenne beteg.

2013. okt. 8. 08:57
 3/3 A kérdező kommentje:

Kedves Okoska (1. válaszoló)! Rákerestem a neten az általad kifogásolt kifejezésre, ezt írta ki: "Nagyjából 3 980 találat" Gyorsan kezdj el mindenkit kiokítani, mert sosem végzel:) Ráadásul egy szóval sem írtam, hogy azt akarom, hogy beteg legyen...lehet, hogy nem fejtettem ki a kérdést bővebben, de valószínűleg csak azért, mert naívan eszembe sem jutott, hogy bárki is azt gondolná, hogy azért írom, hogy jobb lenne mielőbb túlesni rajta, mert betegnek szeretném látni...

A lényege az, hogy általában minél később kapja el, annál rosszabb...(nagyobb erővel jön ki rajta)és pont azért kérdeztem, hogy van-e olyan, hogy valakit egy közösségben nem fertőz meg egy ilyen vírus, mert ha mindenképpen elkapja, akkor nálunk jobb előbb, mint utóbb...mindenesetre köszönöm, hogy megosztottad velem a bölcsességed, és a nagy tudásodat, tapasztalatodat...és hidd el, kb. 3 hete reménykedek abban, hogy valahogy csak megússzuk (ezért tettem fel a kérdést is ;) )

2013. okt. 8. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!