Panadol Baby! Hogyan adjam be?
5 hónapos kislányomnak torokgyulladása van. Tápszerbe keverve beadhatom neki?Ugyanis szájon át nem megy a dolog,nyomja kifele,ha meg mégis megy le neki,akkor köhög és öklendezik,az előbb majd megfulladt,úgy köhögött.
Tápszerbe keverve beadható?
nem lehet hogy túl gyorsan nyomtad be az adagot? én nagyon nagyon lassan csinálom, hagyok időt neki hogy az ízét megszokja és lenyelje.
de volt hogy kiskanálra tettem rá és úgy adtam be gyereknek, bár az másnak a gyerekénél volt ...!
én nem kevertem semmihez, de tényleg nagyon lassan ment... percek is voltak szerintem...
nem lehet hogy túl gyorsan nyomtad be az adagot? én nagyon nagyon lassan csinálom, hagyok időt neki hogy az ízét megszokja és lenyelje.
de volt hogy kiskanálra tettem rá és úgy adtam be gyereknek, bár az másnak a gyerekénél volt ...!
én nem kevertem semmihez, de tényleg nagyon lassan ment... percek is voltak szerintem...
nem tudom de a tápszerhez szerintem ez sűrű és az alján fog maradni? bár ezt nem tudom!!
Próbáltam minél lassabban,nem tudom mennyi ideig tartott,a felénél már bokákolt és köhögött.Lehet megpróbálom kanállal,ez jó ötlet,hátha úgy jobban megy.Mondjuk lehet tápszerhez tényleg sűrű.
Köszönöm a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!