Hpgy adjam be neki hogy ne hányja ki egy az egybe?
A legjobb nyomókával beadni. Nálunk általában nincs nasi, de amikor betegek voltak, akkor a gyógyszertár után mindig megvettem nekik a kedvencüket. Gyógyszerbeadáskor odakészítettem a nasit is, és mindig lassan adtam be nekik, több részletben, kb. 5 perc alatt úgy, hogy egy kis gyógyi, utána nasi, amennyit akar és így tovább. Nálunk ez a módszer vált be. És az is fontos, hogy először csillapítsd a lázát, mert attól is hajlamos lehet a hányásra.
Jobbulást nektek!
A cedax baby-t kapta párszor a kisfiam (3 éves).Étkezés előtt 1 órával kell beadni, és utána 1 órán keresztül nem ehet.Kisfiam 1 hányta ki a gyógyszert,de az azért volt,mert nem tartottuk be az előírt 1-1 órát előtte és utána is.Így viszont nem volt gond.Keverni innivalóba nem is igen lehetett.A fecskendővel adtam be, de ez nem keserű gyógyszer.Ezt még könnyű is beadni.Miután letelt a gyógyszer bevétele után az 1 óra olyat adj neki amit szeret.Nálunk pl a croassant volt ilyen.Abból mindig csipegetett.
Ha viszont lázas is,akkor tényleg arra is oda kell figyelni,mert a kisfiam hajlamos volt a láztól hányni.Nem is egyszer volt ilyen.Én mondjuk ezért csak kúpot adok neki.A naturlandos erre nagyon jó!
Bocsi,hogy eltértem!
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!