Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hpgy adjam be neki hogy ne...

Hpgy adjam be neki hogy ne hányja ki egy az egybe?

Figyelt kérdés
lányomnak mandula gyulladása van cedax baby antibiutikumot kellene hogy bevvegyxen tegnap belekevertem italba öszilébe és az egy az egybe visszahányta hogy adjam be?
2013. szept. 13. 08:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Szabad azt egyáltalán keverni? Mekkora a gyerek? Lehet hogy tablettával jobban menne
2013. szept. 13. 08:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A Cedax-ot éhgyomorra kell bevenni, nem keverhető semmivel. Az adagolócsővel nyomd a szájába. Ha megint kihányja, akkor menjetek vissza az orvoshoz- az antibiotikumnál fontos, hogy minden adagot bevegyen- különben többet árt, mint amennyit használ.
2013. szept. 13. 08:51
 3/4 anonim ***** válasza:

A legjobb nyomókával beadni. Nálunk általában nincs nasi, de amikor betegek voltak, akkor a gyógyszertár után mindig megvettem nekik a kedvencüket. Gyógyszerbeadáskor odakészítettem a nasit is, és mindig lassan adtam be nekik, több részletben, kb. 5 perc alatt úgy, hogy egy kis gyógyi, utána nasi, amennyit akar és így tovább. Nálunk ez a módszer vált be. És az is fontos, hogy először csillapítsd a lázát, mert attól is hajlamos lehet a hányásra.

Jobbulást nektek!

2013. szept. 13. 10:18
 4/4 anonim ***** válasza:

A cedax baby-t kapta párszor a kisfiam (3 éves).Étkezés előtt 1 órával kell beadni, és utána 1 órán keresztül nem ehet.Kisfiam 1 hányta ki a gyógyszert,de az azért volt,mert nem tartottuk be az előírt 1-1 órát előtte és utána is.Így viszont nem volt gond.Keverni innivalóba nem is igen lehetett.A fecskendővel adtam be, de ez nem keserű gyógyszer.Ezt még könnyű is beadni.Miután letelt a gyógyszer bevétele után az 1 óra olyat adj neki amit szeret.Nálunk pl a croassant volt ilyen.Abból mindig csipegetett.

Ha viszont lázas is,akkor tényleg arra is oda kell figyelni,mert a kisfiam hajlamos volt a láztól hányni.Nem is egyszer volt ilyen.Én mondjuk ezért csak kúpot adok neki.A naturlandos erre nagyon jó!

Bocsi,hogy eltértem!

Jobbulást!

2013. szept. 13. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!