Hogyan adjam be?

Figyelt kérdés
Beteg a babam,antibiotikumot irtak neki,de nem fogadja el az adagolo kanalbol...tapszerbe lehet esetleg?ez az egy,amit most szivesen elfogad.
2013. szept. 25. 18:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha használtatok Infacolt annak a cseppentőjével vagy műanyag fecskendővel :)
2013. szept. 25. 19:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Én mindig a nurofen fecskendővel adom be. Kisfiam nagyon öklendezős-hányós, csak ezzel tudom beadni, részletekben, elfektetem, és a torka közelébe próbálom.
2013. szept. 25. 20:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem jött be a fecskendö,ma este probaltam meg az elsö valasz elolvasasa elött.Kihanyt mindent.:(Valoszinü az ize nem tetszik neki.Csak a tapszert latom lehetseges megoldasnak,csak azt olvastam itt az egyik ilyen kerdesben,h nem lehet tejben es tejtermekben elkeverni.Probaltam a gyerekorvost is telefonom,nem veszi fel:(.
2013. szept. 25. 21:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia,nem írod mennyi idös,igy csak a saját tapasztalotamat írom le.

9hósan volt az elsö antibiotikum kúrája a kislányomnak.

Pudingban adtam be neki...a doktornőnk rábólintott,söt azt mondta javasolni fogja másoknak is.

Puding-tejtermék

Szóval tápszerben nem jó,mert ha az íze nem jó a gyógyszernek....a kicsi nem fogja meginni nagyobb mennyiségben sem,sőt!

Úgy csináltam,hogy egy kisebb mennyiségű pudingban elkevertem a gyógyszert ,ebből adtam egy kanálkával,utána egy sima-gyógyszermentes kanál puding jött...igy mire megérezte a gyógyszert,akkor már jött is a másik íz!

A cél szentesiti az eszközt!!!

Nyilván nem mindegy mennyi idös a babád,de ha már hozzá táplálod,akkor valami általa kedvelt izzel eltudod nyomni az orvosságét!

Remélem sikerül!

Jobbulást a kicsinek!

2013. szept. 25. 23:04
 5/5 A kérdező kommentje:
14 honapos.Azota megneztem jobban a beteg tajekoztatot es nem latok olyat benne,h ne lehetne tejjel v tejtermekkel beadni.Köszönöm a valaszokat,megprobalom a pudingot en is kedves utolso.
2013. szept. 26. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!